fbqKipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva! | Seiska
Katso kuva!
Jukka Hilden ja Chachi

Kipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva!

Uutiset | 29.11.2020 12:04

Tanssii tähtien kanssa -kisassa hurmannut Duudsonit-ryhmän rämäpää Jukka Hildén, 39, on hankkinut asunnon amerikkalaisen tanssijarakkaansa Chachi Gonzalesin, 24, kanssa. Parin uusi talo sijaitsee rauhallisella asuinalueella Espoossa.

Rakastavaisten koti sijaitsee suljetulla merenrantatontilla, jolla on 11 muuta omakotitaloa. Seiskan selvityksen mukaan Jukan ja Chachin talo on tontin toiseksi hulppein, ja siinä on peräti 395 asuinneliötä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan talossa on seitsemän huonetta, keittiö, kylpyhuone ja kolme vessaa. Talon kruunaa upea saunaosasto, jossa on myös uima-allas.

Kodin sijantikin on mitä mainioin, sillä merenrantaan on matkaa vain parikymmentä metriä.

Jukan ja Chachin upea kaksikerroksinen ökylukaali sijaitsee aivan kivenheitön päästä merestä. Rannalla on laituripaikka veneelle.
Jukan ja Chachin upea kaksikerroksinen ökylukaali sijaitsee aivan kivenheitön päästä merestä. Rannalla on laituripaikka veneelle.

Lue myös: Chachi-rakas poissa kotoa! Näin suomalaisnainen päätyi viettämään yhteisen yön Jukka Hildénin kanssa – ”Häpeän päätöstäni!”

“Meidän omamme”

Jos Jukka ja Chachi ovat hankkineet talon omakseen, he ovat pulittaneet siitä pitkän pennin. Taloyhtiön neliöhinnat ovat keskimäärin 4 700 euroa, joten talon arvo on noin 1,8 miljoonaa.

Chachi antoi hiljattain Ilta-Sanomille haastattelun, josta voisi päätellä kohuparin kipaisseen talokaupoilla.

Olemme pikkuhiljaa saaneet uutta kotiamme kuntoon. Tämä talo on viimeinkin meidän pysyvä kotimme, joka on meidän omamme, Chachi lausui lehdelle.

Olin ennen todella huono saunoja ja minun piti laittaa märkä pyyhe kasvoilleni, jotta edes pystyin hengittämään saunassa. Nyt minusta on tullut aika pro saunoja, Chachi paljasti.

Jukka ja Chachi ovat Suomen seuratuimpia julkkispareja. Chachi on tähti myös Yhdysvalloissa, sillä hänellä on miljoonia someseuraajia.
Jukka ja Chachi ovat Suomen seuratuimpia julkkispareja. Chachi on tähti myös Yhdysvalloissa, sillä hänellä on miljoonia someseuraajia.

Lue myös: TTK-tähti kävi autokaupoilla! Jukka Hildén kurvailee ökymaasturilla – kuva!

Kohu takana

Jukan ja Chachin syksy on ollut täynnä vauhdikkaita tapahtumia. Tanssikisan tiimellyksessä Jukka joutui kohun silmään, kun Los Angelesissa asuva suomalaisnainen kertoi Seiskalle viettäneensä Duudsonin kanssa yhteisen yön, vaikka mies oli jo tuolloin yhdessä Chachin kanssa.

Lue myös: Duudsonit-tähdeltä töitä hakenut suomalainen Jane katuu yhteistä yötä – ”Jukka Hildén käyttäytyi epäammattimaisesti”

Seiskan saamien tietojen mukaan Jukka ja Chachi ovat saaneet asian selvitettyä, ja perheen yhteiselo jatkuu entistä ehompana.

Espoon uudella asunnolla riittääkin vilskettä, sillä perheeseen kuuluu Jukan ja Chachin esikoislapsen lisäksi kaksi lasta Jukan edellisestä liitosta. Perheellä on myös kaksi koiraa.

Jukka ja Chachi ovat kertoneet haaveilevansa todellisesta suurperheestä ja haluavat lisää lapsia.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!