Katso kuvat!

Kaunotar kolmiodraaman keskellä! Tällainen on Renny Harlinin iskemä tv-kasvo Karoliina Roos: ihastui nuorena Nanna-siskon exiin - vetäytyi mallikisan järjestämisestä!

Uutiset | 11.06.2020 12:36

Seiska uutisoi torstaina, että elokuvaohjaaja Renny Harlin, 61, on aiheuttanut kevään aikana rajun kolmiodraaman, kun hän iski Nanna Karalahden isosiskon, hyvinvointivalmentajana tunnetun Karoliina Roosin, 33. Karoliina (o.s. Koivisto) oli suhteen alkaessa vielä avioliitossa miehensä Patrick Roosin kanssa.

Karoliina ja Patrick jättivät sittemmin yhdessä avioerohakemuksen. Karoliina ja Patrick ehtivät olla naimisissa vain reilut puoli vuotta.

Lue lisää: Raju kolmiodraama! Renny Harlin rikkoi Nanna Karalahden Karoliina-siskon avioliiton – petetty aviomies murtui!

Karoliina antoi toukokuussa Ilta-Sanomille haastattelun, jossa kertoi pariskunnan ajautuneen kriisiin koronan takia. He ehtivät pyörittää kolmilapsista uusioperhettä vain kuukauden saman katon alla Keravalla. Karoliinalla on edellisistä suhteistaan kaksi lasta, Patrickilla yksi.

"Kun Nanna jätti, poika siirtyi Karoliinalle"

Karoliina on ollut julkisuudessa usein siskonsa Nanna Karalahden kautta. Karoliina, Nanna ja sisarjoukon kolmas Pirke kertoivat sisaruudestaan ja elämästään Ava-kanavan Siskot-sarjassa, jota esitettiin televisiossa keväällä 2018.

Karoliina, Pirke ja Nanna ristittiin tuolloin julkisuudessa Suomen Kardashianeiksi.

– En tiedä, mistä titteli tulee. Emmehän me ole yhtä mediaseksikkäitä ulospäin kuin he, mutta perheen sisällä kyllä tapahtuu, Nanna sanoi vuonna 2018.

Lue myös: ”Suomen Kardashianit” - tässä ovat Nanna Karalahden näyttävät siskot Karoliina ja Pirke: Ihastuimme nuorina samoihin poikiin!

Nanna (vas.), Pirke ja Karoliina Siskot-sarjan pressitilaisuudessa 2018.
Nanna (vas.), Pirke ja Karoliina Siskot-sarjan pressitilaisuudessa 2018.

Siskokset kertoivat Seiskalle Siskot-sarjan lehdistötilaisuudessa, että heidän välinsä ovat säilyneet lämpiminä, vaikka välillä on räiskynytkin. Riidat kuitenkin unohtuvat nopeasti.

– Teini-iässä tappelimme nyrkein. Nyt tapellaan WhatsAppissa.

Nuoremmille siskoksille kitkaa aiheutui aikanaan samoista pojista.

– Ihastuin poikaan, jonka kanssa Nanna oli jo kimpassa, Karoliina myönsi 2018.

– Kun Nanna jätti, poika siirtyi Karoliinalle, Pirke naurahti.

Vetäytyi mallikisan pyörittämisestä

Karoliina on sittemmin tullut tunnetuksi myös hyvinvointivalmentajana ja hän on ollut aiemmin myös järjestämässä Wellnessmalli-kilpailua.

Karoliina jäi kuitenkin tänä keväänä pois kilpailun toiminnasta, ja tällä hetkellä Wellnessmalli-kisaa emännöi yksin Anni Vallius.

- Korona vähensi se verran muita töitä, että minä jatkoin yksin kisan luotsaamista ja Karoliina omien nettitreenivalmennusten parissa, joihin hän oli päättänyt jo loppuvuodesta enemmän keskittyä, Anni Vallius kertoi torstaina Seiskalle.

Karoliina julkaisee omalla Instagram-tilillään säännöllisesti uusia kuvia, jotka esittelevät hänen aktiivista ja liikunnallista elämäänsä. Niiden ryydittämänä hän myös myy nettivalmennuksiaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hypätään reunalta suoraan veteen!☀️ And i did it!

Henkilön 𝑲𝑨𝑹𝑶𝑳𝑰𝑵𝑨 𝑹𝑶𝑶𝑺 (@karolina_roos) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loading❤️ #aitousensin

Henkilön 𝑲𝑨𝑹𝑶𝑳𝑰𝑵𝑨 𝑹𝑶𝑶𝑺 (@karolina_roos) jakama julkaisu

Eroilmoitus Instagramissa

Karoliina ja Patrick rakastuivat muutama vuosi sitten. Patrickilla on suhdehistoriaa muidenkin julkisuudesta tuttujen kaunotarten kanssa, sillä hän on heilastellut takavuosina muun muassa Suvi Pitkäsen ja Alisa Ranta-ahon kanssa.

Lue myös: Oho! Suvi Pitkäsen ex-rakas iski Nanna Karalahden tv:stä tutun siskon - kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

True beauty in a woman is reflected in her soul.

Henkilön 𝑲𝑨𝑹𝑶𝑳𝑰𝑵𝑨 𝑹𝑶𝑶𝑺 (@karolina_roos) jakama julkaisu

Karoliina kommentoi eroa Patrickista toukokuun lopulla Instagramin videotarinassaan.

- En haluaisi parisuhdeasioita täällä puida, mutta en näe syytä miksen voisi täällä tätä sanoa. Jotkut asiat tulevat joskus päätökseen eikä kaikkea saa toimimaan, vaikka kuinka haluaisi ja yrittäisi. Näin kävi myös meille ja olemme olleet jo jonkin aikaa erossa. Silti jaksan vielä uskoa rakkauteen ja toimivaan parisuhteeseen kun hyväksyy toisen sellaisena kuin on, Karoliina kertoi Instagram-videotarinassaan.

Ero ennen lapsen syntymää ja sairastuminen

Karoliina on kertonut julkisuudessa myös nuoruuden syömishäiriöistään. Hän sairastui nuorella aikuisiällä bulimiaan, joka oli seurausta suuresta itsekriittisyydestä.

Ilta-Sanomien haastattelussa 2019 Karoliina kertoi, että ensimmäisen lapsen syntyessä hän lihoi yli 20 kiloa ja toisen raskauden aikana paino nousi jopa 30 kiloa.

Toisen lapsen syntyessä Karoliina eli muutoinkin vaikeaa aikaa, sillä hän erosi silloisesta miehestään vain kuukausia ennen synnytystä.

- Se oli todella vaikeaa aikaa. Onneksi äitini tuli mukaan synnytykseen, Karoliina kertoi IS:lle viime vuonna.

Toisen lapsen synnyttyä hän yritti parhaansa mukaan karistaa kiloja, mutta se oli tuskallista. Lasten sairastelu pahensi tilannetta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kyllä omassa pihassa parasta on tämä☀️ #tanning #summer

Henkilön 𝑲𝑨𝑹𝑶𝑳𝑰𝑵𝑨 𝑹𝑶𝑶𝑺 (@karolina_roos) jakama julkaisu

Lisäksi hän alkoi saada outoja ja vakavia silmäoireita, kun hänen silmänsä turposivat. Syyksi paljastui vasta vuosien jälkeen kilpirauhasen vajaatoiminta.

- Ajattelin, että väsymys ja lihominen ovat vain laiskuutta, vaikken koskaan ollut syönyt niin terveellisesti. Lopulta silmälihakset olivat niin täynnä nestettä, että toinen silmämunani alkoi tulla ulos kuopastaan, Karoliina kertoi IS:lle.

Sairauskierteen hellitettyä Karoliina sai parannettua elämäntapojaan ja hän laihtui nykykiloihinsa.

- Henkinen morkkis on jäänyt pois. On uskomattoman vapauttavaa pystyä syömään terveellisesti ja liikkumaan vain siksi, että siitä tulee hyvä olo.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!