fbq
Uutiset
27.12.2017 17:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Suvi Pitkänen
Oho! Suvi Pitkäsen ex-rakas iski Nanna Karalahden tv:stä tutun siskon - kuva!
Uutiset
27.12.2017 17:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Kohukaunotar Suvi Pitkäsen kanssa seurustellut personal trainer Patrick Roos on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin.

Patrick on seurustellut jo jonkin aikaa ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa naimisissa olevan Nanna Karalahden isosiskon Karoliina Koiviston kanssa.

Patrick on julkaissut parista lukuisia yhteiskuvia Instagram-sivuillaan. Yksi kuvista paljastaa, että Karoliina oli suhteessa aloitteentekijä.

- Kiitos et pakotit mut treffeille sun kaa. Oon onnellinen ja sydän räjähtää, Patrick kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Useita julkkisrakkaita

Patrick seurusteli Suvi Pitkäsen kanssa vuonna 2013. Suvi ei ole suinkaan Patrickin ainoa julkkisnainen, sillä hän on aiemmin seurustellut Viidakon tähtösistä tutun Alisa Ranta-Ahon kanssa. Puolitoista vuotta kestänyt suhde päättyi rajuun riitaan.

LUE LISÄÄ: VIIDAKON TÄHTÖSELLÄ RIITAISA ERO JULKKISVALMENTAJASTA - POLIISIT HÄLYTETTIIN PAIKALLE!

Patrick puolestaan tilitti Seiskalle suhteen päättymisestä Suviin. Mies oli pettynyt Suvin tapaan päättää heidän parisuhteensa. Pariskunnan oli tarkoitus muuttaa saman katon alle.

- Kuulin, ettei Suvi ole ollut minulle rehellinen. Olen edelleen tietämätön asioista. Minulla on asunto heinäkuun loppuun asti. Etsin koko ajan uutta kotia, Patrick tilitti Seiskalle vuonna 2013.

LUE LISÄÄ: SUVI PITKÄSEN JÄTTÄMÄ PATRICK: PETETTY OLO!

Nanna ja Karoliina mukana tv-sarjassa

Patrickin uusi rakas Karoliina on esiintynyt Nannan tähdittämässä Fitnesspäiväkirjat-sarjassa. Hänet nähdään tulevaisuudessa Nannan kanssa myös Paola ja Pirjo Suhosen Siskot-sarjassa. Sarjassa seurataan kymmenen siskoparin suhdetta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »