Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Nanna Karalahti esiintyy Siskot-ohjelmassa.

”Suomen Kardashianit” - tässä ovat Nanna Karalahden näyttävät siskot Karoliina ja Pirke: Ihastuimme nuorina samoihin poikiin!

Fitnesskaunotar, personal trainer Nanna Karalahti, 30, on ollut sisarusparvensa näkyvin hahmo julkisuudessa. Tulevassa Siskot-ohjelmassa esiin astuvat myös Nannan isosiskot, Pirke Koskelainen, 43, ja Karoliina Koivisto, 31, jonka myötä näyttävä kolmikko ristittiin julkisuudessa Suomen Kardashianeiksi.

Lue myös: Julkkiskaunottaret käänsivät katseita näyttävissä naamiaisasuissa Nanna Karalahden synttäreillä - Jeren hulvaton asu varasti huomion! Kuvat!

– En tiedä, mistä titteli tulee. Emmehän me ole yhtä mediaseksikkäitä ulospäin kuin he, mutta perheen sisällä kyllä tapahtuu, Nanna kuittaa.

– Olemme vaaleita, kun Kardashianit ovat tummia, Pirke lisää.

Nanna tunnustaa saavansa isosiskoiltaan Pirkeltä ja Karoliinalta tukea ja turvaa. – Sisaruussuhteessa kyse on iänikäisestä kumppanuudesta, hän sanoo.
Nanna tunnustaa saavansa isosiskoiltaan Pirkeltä ja Karoliinalta tukea ja turvaa. – Sisaruussuhteessa kyse on iänikäisestä kumppanuudesta, hän sanoo.

Siskosten välit ovat säilyneet lämpiminä, vaikka välillä on räiskynytkin. Riidat kuitenkin unohtuvat nopeasti.

– Teini-iässä tappelimme nyrkein. Nyt tapellaan WhatsAppissa.

Lue myös: Uuh, Nanna Karalahti juhli kolmekymppisiä bikineissä – Jere: "Olet maailmani"!

Kierrättivät poikia

Nuoremmille siskoksille kitkaa aiheutui aikanaan samoista pojista.

– Ihastuin poikaan, jonka kanssa Nanna oli jo kimpassa, Karoliina myöntää.

– Kun Nanna jätti, poika siirtyi Karoliinalle, Pirke naurahtaa.

Nannan nykyinen puoliso, ex-kiekkoilija Jere Karalahti mainitsee ohjelman trailerissa, ettei tiennyt saavansa yhden naisen sijasta elämäänsä neljää naista tarkoittaen Nannaa ja hänen siskojaan sekä äitiä. Kyseinen heitto lienee ollut enemmän positiivinen kuin negatiivinen.

– Luulen, että kaikki kyllä tykkäävät meidän kattauksesta, Nanna linjaa.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Ari Lahti ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!