Uutiset
Katso kuva!

”Suomen Kardashianit” - tässä ovat Nanna Karalahden näyttävät siskot Karoliina ja Pirke: Ihastuimme nuorina samoihin poikiin!

26.02.2018 18:18

Fitnesskaunotar, personal trainer Nanna Karalahti, 30, on ollut sisarusparvensa näkyvin hahmo julkisuudessa. Tulevassa Siskot-ohjelmassa esiin astuvat myös Nannan isosiskot, Pirke Koskelainen, 43, ja Karoliina Koivisto, 31, jonka myötä näyttävä kolmikko ristittiin julkisuudessa Suomen Kardashianeiksi.

– En tiedä, mistä titteli tulee. Emmehän me ole yhtä mediaseksikkäitä ulospäin kuin he, mutta perheen sisällä kyllä tapahtuu, Nanna kuittaa.

– Olemme vaaleita, kun Kardashianit ovat tummia, Pirke lisää.

Nanna tunnustaa saavansa isosiskoiltaan Pirkeltä ja Karoliinalta tukea ja turvaa. – Sisaruussuhteessa kyse on iänikäisestä kumppanuudesta, hän sanoo.
Nanna tunnustaa saavansa isosiskoiltaan Pirkeltä ja Karoliinalta tukea ja turvaa. – Sisaruussuhteessa kyse on iänikäisestä kumppanuudesta, hän sanoo.

Siskosten välit ovat säilyneet lämpiminä, vaikka välillä on räiskynytkin. Riidat kuitenkin unohtuvat nopeasti.

– Teini-iässä tappelimme nyrkein. Nyt tapellaan WhatsAppissa.

Kierrättivät poikia

Nuoremmille siskoksille kitkaa aiheutui aikanaan samoista pojista.

– Ihastuin poikaan, jonka kanssa Nanna oli jo kimpassa, Karoliina myöntää.

– Kun Nanna jätti, poika siirtyi Karoliinalle, Pirke naurahtaa.

Nannan nykyinen puoliso, ex-kiekkoilija Jere Karalahti mainitsee ohjelman trailerissa, ettei tiennyt saavansa yhden naisen sijasta elämäänsä neljää naista tarkoittaen Nannaa ja hänen siskojaan sekä äitiä. Kyseinen heitto lienee ollut enemmän positiivinen kuin negatiivinen.

– Luulen, että kaikki kyllä tykkäävät meidän kattauksesta, Nanna linjaa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!