fbq
Uutiset
08.10.2020 20:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Karita Tykkä
Karita Tykkä poseeraa yläosattomissa - avoimena uuden kirjansa sisällöstä: "Koville välillä ottaa"
Uutiset
08.10.2020 20:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Tv-juontajana, näyttelijänä ja mallina tunnettu kaunotar Karita Tykkä, 44, julkaisi Instagram-tilillään sensuellin suihkukuvan.

Karita poseeraa kuvassa yläosattomissa, ja katselee mietteliäästi kuvan ulkopuolelle. Julkaisun tekstissä Karita kertoo uuden kirjan ilmestymisestä, ja avautuu kiireisestä arjestaan. 

- Tämän kuun lopulla olisi määrä saada seuraava (kirja) saataville... Hyvä elämä, ravintoa keholle ja mielelle. Kirja, joka käsittelee ravintoa astetta laajemmin – tunnesyömistä, ruokavaliota ja niistä vapautumista, intuitiivista syömistä, sokerittomuutta, syömiseen liittyvä häiriökäyttäytymistä, omia ruokatottumuksiani, paastoa, läsnäolon merkitystä, rutiineja, noin 100 suolaista ja makeaa reseptejä ja paljon muuta.

Lue myös: Karita Tykkä tyrmäävän kauniina bikinikuvassa – avautuu kiireisestä elämästään: ”Ei olo tunnu levänneeltä” 

- Koville välillä ottaa, kun samainaikaisesti maailma ja rattaat pyörivät myös muiden töiden ja henkilökohtaisen elämän mukana.

Hän kertoo myös siitä, miten hän kirjan suhteen usein suunnittelee ja toteuttaa kaiken itse.

- Annan kirjaani paljon, joka kerta ehkä jopa enemmän – en ulkoista töitä, vaan teen reseptini, raaka-ainehankinnat, ruoat ja stailauksen kaikki itse. En siksi että se olisi itseisarvo tai pätemisen kohde, vaan siksi, että haluan kirjan 100 % sydämeni tuotosta.

Tekstissä Karita kiittää myös heitä, jotka auttavat häntä kirjan teossa. Hän paljastaa, että kirjan olisi tarkoitus mennä painoon piakkoin.

- Maanantaina olisi määrä saada kirja painoon... Toivottakaa minulle onnea, Karita kirjoitti. 

Lue myös: Supertimmi Karita Tykkä, 43, julkaisi harvinaisen paljastavan kuvan: esittelee upeat vatsalihaksensa - "Sisäinen motivaatio tulee sydämestä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARITA TYKKÄ (@karitatykka) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »