fbq
Uutiset
24.08.2020 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Karita Tykkä
Supertimmi Karita Tykkä, 43, julkaisi harvinaisen paljastavan kuvan: esittelee upeat vatsalihaksensa - "Sisäinen motivaatio tulee sydämestä"
Uutiset
24.08.2020 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Entinen Miss Suomi ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä, 43, aloitti uuden viikon paljastamalla huikean keskivartalonsa ja motivaatiovinkkejä sosiaalisessa mediassa.

Karita ei usein esittele kroppaansa sosiaalisessa mediassa, mutta tällä kertaa hän vilautti hieman ihoa ja kiinteää vartaloaan someseuraajilleen.

- Teetkö tänään sen, mikä on helpointa vaiko sen, mikä on oikein?, Karita kyseli Instagram-tilillään.

Lue myös: Ex-missi Karita Tykkä julkaisi harvinaisen kuvan aviomiehestään - tältä näyttää komea yrittäjä Petri! "Hän ei näkyvyyttä kaipaile tai somesta perusta"

Karita kertoi Rakkaudella, Karita -blogissaan myös vinkkejä motivaation löytämiseen.

- Joka aamu voimme valita mistä lähtökohdista päivä käynnistyy ja mitä siihen toivotamme tervetulleeksi. Mitä haluat itsestäsi tänään antaa ja mitä riskejä ottaa, entä mitkä ovat voimavarasi? 

- Muista, että jokainen epäonnistuminen, vie sinut askeleen lähemmäksi onnistumista. Omat valintanikin johtavat myös epäonnistumisiin. Tunnen pettymystä, joka ymmärrettävästi tuntuu ikävältä. Mutta kun tutkin asiaa hetken, ymmärrän, että ikävä tunne johtuu siitä, että asia on minulle erityisen merkityksellinen. Turhanpäiväiset jutut kun eivät juuri hetkauta.

Lue myös: Ikikaunotar Karita Tykkä paljastaa: Syön joka päivä raakasuklaata!

- Minulta on kysytty paljon kurinalaisesta elämästäni ja kuinka saavuttaa itsekuri. Mutta rakastan mitä teen, enkä koe eläväni kurinalaista elämää tai tarvetta väkisin tekemiseen. Uskon, että rutiinit tekevät toiminnastani sellaista, mikä saattaa jollekin näyttäytyä kurinalaisena elämäni, nipotuksena ja rajoitteina – kärsimyksenäkin. Totuus kuitenkin on, etä olen oppinut kaipaamaan aamujani ja liikettä kehoni toiveiden mukaan. Haastan itseäni välillä ja silloin tarvitaan extra-motivaatiota tekemiseen, jotta saavutan tavoitteeni, Karita kirjoittaa.

Karita Tykkä

Mallikaunottarelta on tullut myös uusi kirja "Hyvä elämä – rakkaudella, Karita".

- Motivaatiota ei kirjan kirjoittamiselle ole koskaan tarvinnut etsiä, oma syyni kirjan kirjoittamiseen juuri nyt on minulle erityinen. Olen huomannut, että löytämällä itselleen merkityksellisen SYYN toimintansa taakse, on kaikki tekeminen helpompaa. Jos syy tekemisen taustalla on liian ohut ja hutera, ei se kestä ja matka tyssää jossain vaiheessa.

Lue myös: Karita Tykkä avautui blogissa 10. hääpäivän kunniaksi parisuhteestaan: "Mieheni on kaukana lapatossusta" - näin suhde alkoi!

- Sisäinen motivaatio, aiemmin mainitsemani merkityksellinen ja henkilökohtainen SYY auttaa meitä ottamaan vastaan haasteita, tutkia ja oppia uutta. Jos motivaatio tulee ulkoapäin ohjaavat sitä pelko ja syyllisyys – sisäinen motivaatio tulee puolestaan sydämestä. Sitä ei voi pakottaa, eikä se lähde pois vastoinkäymisten kohdatessa. 

Karita Tykkä

- Se, millainen syy taustalla on, määrittelee motivaation määrän ja onnistumisen. Jos esimerkiksi yrität laihduttaa ainoastaan mahtuaksesi tiukkoihin lempi farkkuihisi, kestää motivaatio tovin ja suurella todennäköisyydellä palaat jossain vaiheessa takaisin entisiin mittoihisi, tunnet epäonnistuneesi ja aloitat uudelleen.

Lue myös: Ex-missi Karita Tykkä julkaisi harvinaisen alastonkuvan raskausajaltaan: Hetki ennen kuin kaikki muuttui!

- Mutta jos syysi treenaamiseen ovat lapsesi, jotka kaipaavat elinvoimaista ja energistä äitiä tai isää tai vanhempasi, jotka eivät enää yksin pärjää ja tarvitsevat apuasi, ei motivaatiota tarvitse hakea – tiedät, miksi pidät itsestäsi huolta. Mitä suurempi tunnelataus toiminnan taustalla on, sen suurempi on sen voima. Merkityksellinen syy = tahtotila. Etsi siis henkilökohtainen suuri syysi, sen jälkeen motivaatiota ei tarvitse enää etsiä.

Lue myös: Tumma ja tulinen nainen viehättää! Eronnut Tommi Soidinmäki paljastaa: Karita Tykkä teki vaikutuksen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »