Hyppää pääsisältöön
Anter Yasa saa tappouhkauksia.

Kansanedustaja Hussein al-Taeen törkykirjoitukset paljastanut ex-puoluetoveri saa tappouhkauksia: ”Kurkunleikkauseleitä kadulla!”

Helsinkiläinen kansalaisaktivisti Anter Yasa, 26, tunnetaan räväköistä, islamia ja maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivista mielipiteistään. Kurditaustaisella Anter saapui Suomeen pakolaisena vuonna 1996.

Politiikasta aina kiinnostunut Anter liittyi 17-vuotiaana Vasemmistonuoriin.

– Se ei ollut minun juttuni, vaan vaihdoin demareihin, koska kaikki kaverit olivat siellä. Olin pääsemässä ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa, mutta kaikki muuttui vuonna 2016, kun paljastin demareihin kuuluneen lelusalakuljettaja Rami Adhamin huijariksi.

Lue lisää: Tämä mies paljasti lelusalakuljettaja Rami Adhamin valheet – poliittinen ura nousi pystyyn: ”Olin kuulemma valehdellut ja likasin omaa pesää”

Varoitukset leimataan

Anter paljasti toisen yhteiskunnallisesti merkittävän asian huhtikuussa julkaisemalla eduskuntavaalien jälkeen blogissaan kuvakaappauksia juuri valitun kansanedustajan Hussein al-Taeen rasistisista kirjoituksista. Niissä al-Taee muun muassa pilkkaa somaleita, homoseksuaaleja ja juutalaisia.

– Hussein al-Taee ja Rami Adham ovat molemmat ilmiselviä islamisteja. Suomessa islamisti-sanaa pidetään haukkumasanana, vaikka se tarkoittaa poliittisen islamin edustajaa.

– Islamistien on hyvä toimia demareissa, koska siellä ei ymmärretä Lähi-idän tilanteesta mitään. Kaikki ennakkovaroitukset tällaisista tyypeistä ovat heille islamofobiaa ja rasismia, Anter väittää.

– Todellinen islamfoobikko on kuitenkin sellainen, joka pelkää puhua asioista suoraan.

Hussein al-Taee esiintyy rauhan miehenä, mutta hänen takavuosien Facebook-kirjoitukset kertovat aivan muuta.
Hussein al-Taee esiintyy rauhan miehenä, mutta hänen takavuosien Facebook-kirjoitukset kertovat aivan muuta.

 

Lue myös: Morkkasi Sauli Koskista "Suomen suosituimmaksi reiäksi", halvensi juutalaisia, somaleita.... SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taeen tilanne muuttuu tukalaksi - IL: kohukirjoitukset poliisin syyniin!

Anterin mukaan hänet on paljastusten myötä leimattu vihapuhujaksi ja valeuutisten levittäjäksi.

– Olen kuulemma ihan hirveä, kun en tykkää, että lapset saavat leluja. Ja olen vihapuhuja, kun paljastan törkykirjoituksia. Kun sanomani paljastuivat todeksi, kukaan ei pyytänyt anteeksi.

Naiset säikkyvät nykyään

Anter luonnehtii itseään liberaaliksi pakolaiseksi, joka kannattaa humanitääristä maahanmuuttoa.

– Vastustan haittamaahanmuuttoa ja turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttöä. Syyrian sodan varjolla Suomeen tuli vuonna 2015 valtava määrä ihmisiä, joilla ei ole tarvetta turvapaikalle, Anter väittää.

– Turvapaikkajärjestelmää ei saisi alentaa tällä tavalla. Tuntuu, ettei sillä ole enää mitään arvoa.

Anterin mukaan häntä on väitetty Mossadin agentiksi ja venäläisten trolliksi. – Rami Adhamin myötä en ole suosiossa sunni-piireissä ja al-Taeen myötä en myöskään shiia-porukoissa.
Anterin mukaan häntä on väitetty Mossadin agentiksi ja venäläisten trolliksi. – Rami Adhamin myötä en ole suosiossa sunni-piireissä ja al-Taeen myötä en myöskään shiia-porukoissa.

 

Lue myös: Kohukansanedustaja sairaalan sinisissä: Hussein al-Taee ilahtui vieraista kesken sairaalahoidon – kuvat!

Myös ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikokset ovat Anterin mukaan aiheuttaneet ongelmia maahanmuuttajataustaisille ihmisille.

– Naisten pelot ovat lisääntyneet. Kun näköiseni kaveri tulee pimeällä kujalla vastaan, niin naiset säikähtävät!

Oman turvallisuutensa hän sanoo heikentyneen.

– Olen kuullut poliiseilta, että moskeijoissa puhutaan minusta. Minulle on näytetty kurkunleikkauseleitä kadulla. Takaraivossani kolkuttaa aina tieto siitä, että jotain voi tapahtua.

Lue myös: Oikeuden asiakirjat paljastavat kohudemari Hussein al-Taeen rajun ero- ja lapsikiistan: teki ex-vaimostaan rikosilmoituksen – lähisukulaiselle lähestymiskielto!

Anter vannoo, ettei vaikene, vaan jatkaa asioiden paljastamista nimeään kantavassa blogissaan sekä somessa.

– Olen niin kyllästynyt siihen, ettei Suomen media puhu totta islamista ja Lähi-Idästä. Syy miksi jatkan kirjoittamista on yksinkertainen: totuus!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö ja All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!