Uutiset

Kaisa Liskistä rikosilmoitus! Entinen työntekijä syyttää uhkailusta!

14.11.2019 14:13

Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin yritys, Tavastia LKV, asetettiin konkurssiin lokakuun lopulla. Kaisan itsensä mukaan maksukyvyttömäksi ajautuneen firman, nykyisen konkurssipesän, suurimmat velkojat ovat verottaja, Nordea ja eläkevakuutusyhtiö. Ennen konkurssia tuli julki, että Kaisan yritys oli jättänyt pystyyn palkkoja sekä pakollisia työttömyysvakuutusmaksuja.

Maksuhäiriöitä ja palkkoja pystyssä! IL: Kaisa Liskin firma haettu konkurssiin

Palkat rästissä! Kaisa Liskin firmassa työskennellyt syyttää ex-pomoaan valehtelusta: Mittani on täynnä

Kaisa Liskin yritys jätti palkat maksamatta - toinen ex-työntekijä syyttää myös työpaikkakiusaamisesta: "Työntekijät ovat pelänneet Kaisaa!"

Uhkailua

Seiskan saamien tietojen mukaan Kaisan ja entisten työntekijöiden välillä on kytenyt rankkoja riitoja. Yksi entisistä työntekijöistä on tehnyt Kaisasta rikosilmoituksen, sillä Kaisa on esittänyt kovia uhkauksia, jotka ex-työntekijät ovat ottaneet vakavasti. Seiska on kuullut tapaukseen liittyen useampaa Kaisan leivissä ollutta henkilöä.

Kaisa oli esimerkiksi vaatinut entisiä työntekijöitään palauttamaan puhelimia ja tietokoneita, joita näillä ei ole hallussaan. 

xxx

Seiska sai nähtäväkseen rikosilmoituksen, joka koskee Kaisa Liskiä. Seiska julkaisee ilmoituksen sisällön osittaisena suojatakseen asianosaisia. 

Laittoman uhkauksen lisäksi Kaisaa koskeva rikosilmoitus käsittää vahingonteon.

Velat ja vastuut

Työntekijät epäilevät, että Tavastia LKV ajettiin konkurssiin siirtämällä tuottava liiketoiminta toiseen yritykseen ja jättämällä velat ja vastuut Kaisan yritykseen. Loppuvaiheessa Kaisa oli konkurssiyrityksen ainut vastuuhenkilö. Konkurssista seuraa vääjäämättä ainakin se, että Kaisa ei voi alkaa uutta liiketoimintaa vähään aikaan.  

Ei vastaa puhelimeen

Kaisa Liski on pysytellyt tiedotusvälineiden  tavoittamattomissa. Instagramissa hän julkaisi kuvan, jossa kertoo tarvitsevansa lepoa.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!