Julkkisnaisten alastonkuvakohussa käänne: Poliisi otti kiinni rikoksista epäillyn kuvaajapariskunnan!

Uutiset | 18.11.2019 18:15

Lukuisia suomalaisia julkkisnaisia koskeva alastonkuvaskandaali on saanut uuden käänteen. 

Poliisi on ottanut kiinni valokuvaajapariskunta Kia ja Henrik Karlbergin useista eri rikoksista epäiltynä. Seiskan tietojen mukaan Karlbergit on kiinnioton jälkeen toimitettu Turun poliisivankilaan käräjäoikeuden aiemman päätöksen perusteella.

Tapauksessa kyse on Helsingin Bulevardilla kuvastudiota pitäneen Henrik Karlbergin projektista, jossa hän pyysi tunnettuja suomalaisnaisia alastonkuvauksiin. Useat julkkisnaiset suostuivat kuviin, mutta otokset vuotivat nettiin vastoin asianomaisten suostumusta loppuvuonna 2014.

Lue lisää: Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Kauan kateissa

Henrik Karlbergin toimista tehtiin rikosilmoitus jo vuonna 2014, mutta hän katosi pian ilmoituksen jälkeen. Myös hänen vaimonsa Kia Karlberg on epäiltynä samassa rikoskokonaisuudessa. Vaimo on ollut myös kadonneeksi ilmoitettuna pitkän aikaa.

Oikeudenkäynti on jouduttu perumaan useita kertoja siksi, ettei kuvaajapariskuntaa ole tavoitettu.

Henrik Karlberg on ottanut alastonkuvia muun muassa Laura Malmivaarasta, Anna-Maija Tuokosta, Laura Birnistä, Elena Leevestä, Mia Ehrnroothista, Manuela Boscosta, Emilia Vuorisalmesta, Sara Chafakista, Sara-Maria Souliésta ja Linda Zilliacuksesta, ja paljastavia otoksia on julkaistu internetissä ilman kuvattavien lupaa.

Lue lisää: Julkkisten nakukuvakohun takana oleva valokuvaaja ollut kadoksissa jo pidempään - IL:Käräjät peruttiin jälleen: Syytetyt etsintäkuulutettiin!

Karlbergit tuodaan huomenna tiistaina poliisivankilasta oikeuden eteen. Tiistain oikeudenkäynnissä käsitellään pariskunnan vangitsemista. Vielä ei siis käsitellä varsinaisia syytteitä, joista vakavimmat ovat törkeitä petoksia ja törkeitä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisiä.

Rikosepäilyt eivät liity kuvaamiseen.

Lue myös: Suomalaistähtien nakukuvakohu: uusia kuvia julki!

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!