Suomalaistähtien nakukuvakohu: uusia kuvia julki!

Uutiset | 18.03.2016 13:15

Lounais-Suomen poliisi jatkaa yhä rikostutkintaa Seiskan viime vuonna uutisoimasta tapauksesta, jossa turkulaisvalokuvaaja Henrik Karlberg julkaisi netissä alastonkuvia useista suomalaisjulkkiksista ilman heidän suostumustaan.

 

Seiska kertoi asiasta alkuvuodesta 2015.

 

Uhreina olivat muun muassa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, Puhdistus-näyttelijä Laura Birn, Putous-ohjelmastakin tuttu Elena Leeve, näyttelijä Linda Zilliacus ja Nymfit-tähti Sara-Marie Soulié.

 

 

Rikos ei ihan lähiaikoina vanhene, sillä poliisille on viime aikoina tullut ilmi useita uusia kuvia, joita on julkaistu eri nettisivuilla kuin aiemmin.

– Osa kuvista on uusia ja osa on samoja vanhoja kuvia, jotka on julkaistu uudelleen eri sivulla. Kuvat ovat samoista henkilöistä ja samoissa kuvaustilanteissa otettuja kuin aiemmin, tutkinnanjohtaja Kirsi Alaspää kertoo Seiskalle.

 

"Talo vaikuttaa asumattomalta"

Poliisi ei edelleenkään ole tavoittanut valokuvaajaa, ja hänen epäillään paenneen ulkomaille.

– Hänellä on virallinen osoite Suomessa, mutta talo vaikuttaa täysin asumattomalta, joten emme ole tehneet sinne kotietsintää, vaikka se lainpuitteissa olisikin mahdollista, Alaspää sanoo.

Alaspään mukaan ei myöskään ole täyttä varmuutta siitä, että uudet kuvat olisivat Karlbergin itsensä julkaisemia.

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!