Katso kuva!

Julkkisjuristi Heikki Lampela jätti luksuskotinsa: tulot romahtivat - muutti vuokrayksiöön!

Uutiset | 01.06.2018 07:42

Värikkäistä tilanteista tuttu julkkisjuristi Heikki Lampela, 57, on laittanut kaikessa hiljaisuudessa asumiskuvionsa uusiksi. Heikkiä on nimittäin toistuvasti bongattu Helsingin Ullanlinnan hienostoalueelta. Aiemmin hän asui Munkkiniemenrannan arvoalueella.

Lue myös: Kohuasianajaja Heikki Lampela aloitti kuntokuurin: polki pyörällä kuin tuulispää – kuvat!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Heikki on hiljattain muuttanut maineikkaalle Ullanlinnan Huvilakadulle. Asuntokaupoilla Heikki ei sentään ole käynyt, vaan hän asuu vuokralla 42-neliöisessä yksiössä. Asunnossa on huoneen lisäksi keittiö ja kylpyhuone.

Lue myös: Heikki Lampelan ex-kulta Danita Westphal avautuu väleistään kohuasianajajaan: Ajauduin tahtomattani julkisuuteen hänen kauttaan!

2 600 euron kuukausitulot

Asiantuntija-arvion mukaan Heikki pulittaa asunnosta noin 1 300–1 500 euron kuukausivuokraa. Alueen hintatasoon nähden kohtuullinen vuokra sopii varmasti hyvin Heikille, sillä hänen ansiotulot vuonna 2016 olivat vain hieman yli 32 000 euroa.

Heikin uusi koti sijaitsee varsin ihastuttavan näköisessä pienkerrostalossa.
Heikin uusi koti sijaitsee varsin ihastuttavan näköisessä pienkerrostalossa.

Heikin tilipussin keveneminen aikaisempiin vuosiin verrattuna on melkoinen, sillä vuonna 2015 hän tienasi yli 102 000 euroa. Vuonna 2013 tulot kipusivat yli 124 000 euron. Heikki on itsekin myöntänyt, että ei-ammatillisten syiden vuoksi kohuotsikoihin joutuminen ei varsinaisesti edistä bisnestä.

Lue myös: Asianajajaliitosta erotettu Heikki Lampela valittaa hovioikeuteen: ”Kielto harjoittaa ammattia”

Julkkiksia naapureina

Heikin uusi kotikatu tunnetaan myös muista julkkisasukeistaan. Esimerkiksi Reino ja Maria Nordin pitävät majaa aivan kivenheiton päässä julkkisjuristista.

Lue myös: Nyt on erikoinen istumajärjestely: Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen hämmästyttivät käytöksellään Kaivopuistossa – kuva!

Kyseisellä kadulla on filmattu Salatut elämät -televisiosarjaa vuosikausia, joten sen arkkitehtuurisesti ihastuttavat vanhat pienet kerrostalot ovat tuttuja suosikkisarjan miljoonayleisölle. Myös turistit viihtyvät Heikin kotikadulla, ja se onkin eräs Helsingin kuvatuimmista kaduista.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!