fbq
Uutiset
14.01.2018 12:02
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Heikki Lampela ajaa pyörällä.
Kohuasianajaja Heikki Lampela aloitti kuntokuurin: polki pyörällä kuin tuulispää – kuvat!
Uutiset
14.01.2018 12:02
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Julkkisasianajaja Heikki Lampelan, 56, elämään puhaltavat uudet tuulet. Kaukana ovat ne ajat, kun Seiskan toimitukseen sateli tiuhaan tahtiin kännykkäkuvia Heikin kosteista illanvietoista. Eipä ole Heikin ja Hanna Kärpäsen rajuista rakkausriidoistakaan enää juoruiltu, sillä Heikki on nyt keskittänyt energiansa kuntonsa kohentamiseen.

Lue myös: Heikki Lampelasta eronnut Hanna Kärpänen yllättää - kohusuhteesta kirja: Koko neljän vuoden paska on kirjoitettu!

Heikki kertoi joulun alla oikeustalolla Seiskan paparazzille ryhtyneensä kuntoilemaan toden teolla. Paria päivää ennen uuttavuotta paljastui, etteivät Heikin leuhkimiset olleet pelkkää sanahelinää, sillä paparazzi bongasi julkkisjuristin itse teosta: Heikki polki maastopyörällään sitkeästi ylämäkeä Helsingin Punavuoressa.

Heikki Lampela

Polkee jalkakäytävillä

Heikillä näytti olevan kaikin puolin hyvä meininki, mutta liikennesäännöt olivat päässeet unohtumaan. Heikki polki jalkakäytävillä, vaikka vain alle 12-vuotiaat lapset saavat näin toimia. Julkkismiehen meno oli kuitenkin niin maltillista, ettei vaaratilanteita päässyt syntymään.

Lue myös: Hanna Kärpänen iloitsee sittenkin Heikki Lampelan syytteiden kaatumisesta: Kännissä kirjoittelen kaikenlaista!

Malminrinteessä ympäristöään hyvin havainnoiva Heikki äkkäsi vihdoin paparazzin. Hän ilmeisesti aavisti tulevan kysymyksen, sillä hän ryhtyi avautumaan ajotyylistään.

Heikki Lampela

– Poljen sen vuoksi jalkakäytävillä, kun ajotiellä on vaarallista, Heikki kertoi.

Hyväntuulinen Heikki vakuutti kuntoilun jatkuvan. Pirteä yleisilme ja punaiset posket kielivät siitä, että mies on saavuttanut kunnon, josta moni muu ikäisensä voi vain haaveilla.

Heikki Lampela