Uutiset

Johanna Tukiainen täräyttää mielipiteensä Stefan Thermanista ja Sofiasta: "Heidän olisi parempi asua vaikka USA:ssa - Belórf on hyvin epäsuomalainen!"

17.09.2020 14:24

Julkkiskonkari Johanna Tukiainen puolustaa kohuotsikoissa olleita Stefan Thermania ja Sofia Belórfia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Katiska-dokumentti paljastaa karuja yksityiskohtia pidätyksiä edeltäneestä Ruisrock-viikonlopusta - Sofia Belórf mukana railakkaissa bileissä: "Siellä meni alkoholia ja huumeita"

Kohuliikemies Stefanin ja julkkiskaunotar Sofian liikkeistä on keskusteltu paljon, sillä parin suhde sai alkunsa melkoisesta ihmissuhdedraamasta. Stefan seurusteli Martina Aitolehden, Sofia Niko Ranta-ahon kanssa.

Sofia on ollut tiiviisti otsikoissa myös Katiska-jutun tiimoilta. Häntä syytetään tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. 

Nyt Johanna Tukiainen kertoi mielipiteensä Sofiasta ja Stefanista. Hän avasi sanaisen arkkunsa Instagram-tilillään päivitettyään ensin omat kuulumisensa.

Tämä on eri asia mutta luin Sofia Belorfista ja hänen oikeudenkäynnistään. Niin tuli heti mieleen siitä (tuli aiemmin jo) varoituksen sana että Suomessa on niin järjettömän kateellista menoa ja kummallinen kulttuuri: jos nainen on kaunis, nuori ja varsinkin vielä rikas tai pitää luksus elämästä, niin monien vuosien kokemuksella voin sanoa, että kannattaa olla ihan hiljaa!! Johanna tykittää kuvatekstissään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lisää koti albumeista kuvia 🌹🌹🌺 Pitkä kukallinen, super naisellinen ja romanttinen mekkoni on tämä: @zimmermann 🎀 Kuva on vuosi sitten otettu, Loviisassa jossa asuin jonkin aikaa. Laihduin tuossa noin 15kg ja olin pidemmän aikaa tosi timmissä kunnossa 🙂 nyt raskauden aikana koko kroppa on muuttunut mutta ikä vaikuttaa myös niin ettei ulkonäkö ole enää niin tärkeä kuin aiemmin, ja vauva on niin suuri lahja ettei toisaalta edes painon nousua huolehdi samalla tavalla, asiat muuttaa arvo järjestystä. Zimmermanilla on aivan ihania 😍 naisellisia mekkoja!!! Tämä on eri asia mutta luin Sofia Belorfista ja hänen oikeudenkäynnistään. Niin tuli heti mieleen siitä (tuli aiemmin jo) varoituksen sana että Suomessa on niin järjettömän kateellista menoa ja kummallinen kulttuuri: jos nainen on kaunis, nuori ja varsinkin vielä rikas tai pitää luksus elämästä, niin monien vuosien kokemuksella voin sanoa, että kannattaa olla ihan hiljaa!! Siinä joutuu ongelmiin kun on julkisuudessa ja avoimesti näyttää vaurautta. Suomi on täynnä haita jotka itseasiassa jopa tappaa jos mahdollista. Niin jos joku Sofian ystävä lukee tämän; pääsee vähemmällä kun pysyttelee hiljaa rahan tms.kanssa, se maa on niin häijy. Jos jollain on jotain, niin se yritetään viedä pois. Muistan tästä asiasta sen että joskus vuosia sitten Espanjassa asui suomalaisia miljonääri äitejä ja heistäkin joutui tutkinta vankeuteen yksi. Mentaliteetti on se että vankeuteen joutuu pian jos on menestyvä, hyvin valitettavasti. Minusta Stefanin ja Sofian olisi parempi asua vaikka USA:ssa jossa ihmisen annetaan elää ja olla. Itseasiassa monissa maissa saa esitellä ihan vapaasti onnellisuuttaan ja se on ihan suotavaakin. Mutta ei todellakaan Suomessa. Se on todella surullista. Kansamme yksi perus synti on kateus. Tuossa "ajojahdissa" josta luin, vaikuttaa olevan liiankin samoja piirteitä kun on saanut lukea muista menestyvistä ihmisistä. Jos on tavallinen ja ankea, niin se ei ärsytä ihmisiä. Belorf on mielestäni hyvin epäsuomalainen ja se ei ole Suomessa välttämättä mikään hyvä asia, pidemmän päälle, vaikka voi mennä jonkin aikaa. #ajatuksia 🙏💕 #oldpics #zimmermann #femininestyle #flowerdress #yearago🔙

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

Lue myös: Johanna Tukiainen ja Paul-rakas aikovat suojella rakkauttaan kaikelta mahdolliselta: ”En ole koskaan ollut näin onnellinen!”

Minusta Stefanin ja Sofian olisi parempi asua vaikka USA:ssa, jossa ihmisen annetaan elää ja olla. Itseasiassa monissa maissa saa esitellä ihan vapaasti onnellisuuttaan ja se on ihan suotavaakin. Mutta ei todellakaan Suomessa. Se on todella surullista. Kansamme yksi perus synti on kateus.

Jos on tavallinen ja ankea, niin se ei ärsytä ihmisiä. Belorf on mielestäni hyvin epäsuomalainen ja se ei ole Suomessa välttämättä mikään hyvä asia, pidemmän päälle, vaikka voi mennä jonkin aikaa. 

Lue myös: Johanna Tukiainen kihlautui syntymäpäivänään – näin romanttinen tilanne eteni: Minulle tuli kyyneleet silmiin!

Johanna itse on viimeisillään raskaana. Hän asuu Ruotsissa miehensä Paulin kanssa. Johanna on tehnyt Seiskalle suosittua Kohusta kehtoon -nettisarjaa, jossa hän kertoo elämästään ja raskaudestaan. Katso tästä sarjan uusin jakso!

Lue myös: Raskaana oleva Johanna Tukiainen: Menneisyyteni takia Suomi ahdistaa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!