Vain Seiskassa!

Raskaana oleva Johanna Tukiainen: Menneisyyteni takia Suomi ahdistaa!

Uutiset | 03.06.2020 08:03

Kaikkien aikojen kohublondi Johanna Tukiainen, 41, on onnellisesti raskaana. Seiska oli paikalla, kun Tukiaiset viettivät babyshower-juhlaa Tukholmassa. Perhepiirin juhlaa emännöi Johannan sisko Jasmine. Paikalla olivat tietysti myös tulevat isovanhemmat. 

tuksssu
Tuksu

Johanna kertoi juhlahumusta Seiskalle, että hän saattaa siirtää kirjansa länsinaapuriin pysyvästi.

- Perheeni on kuitenkin täällä, ja koronakin on vaikuttanut ajatusmaailmaani. Pidän Helsingistä kaupunkina, mutta menneisyyteni takia Suomessa välillä ahdistaa.

Oman osansa antaa tulevaisuutta globaalisti sumentava pandemia. Tähän saakka Suomessa on ollut melko tiukat rajoitukset viruksen leviämisen hillitsemiseksi, Ruotsissa elämä on jatkunut normaalimpana. 

- Korona on vakava asia, ja olen tuntenut siitä stressiä. Suomessa olin sairaudesta paljon hysteerisempi. Olen ollut todella varovainen, mutta rajansa kaikella.

 

Odotuksen onnea 

Kaikkien raskaiden vuosien ja kohujen jälkeen Johanna suorastaan hehkuu onnea ja hyvää oloa. Vauva on hänelle unelmien täyttymys.

- Vuonna 2018 olin äitini kanssa lomalla Israelissa. Kävimme Itkumuurilla, ja rukoilin. Rukoilin, että jos on vielä aikaa, haluaisin lapsen ja miehen. Raskauteni on suora vastaus rukouksiini.

Uskossa eläminen onkin Johannalle kaikki kaikessa.

- Uskoon tulo on elämäni suurin ja merkittävin asia. Lapsi tulee sen jälkeen.
masu
Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!