fbq
Uutiset
24.01.2021 19:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Kalle Palander & Tinder-match.
Jestas, mikä ilmestys! Tämän kaunottaren kanssa Kalle Palander sai heti mätsin Tinderissä – nyt puhuu nelikymppinen sporttiblondi: "Tykkään pitää itseni kondiksessa"
Uutiset
24.01.2021 19:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi Kalle, 43, ja Riina-Maija Palanderin, 43, viimeisimmistä parisuhdekeitoksista. 14 vuotta naimisissa olleen avioparin yhteinen taival on näillä näkymin tulossa tiensä päähän.

Kalle Palander jätti alkuvuodesta yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen. Sen jälkeen kohukaksikko on viettänyt aikaa runsaasti erillään toisistaan.

Lue myös: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Kallen tiedetään hiljattain piipahtaneen Riiniksen luona pariskunnan Viron-kartanolla. Visiitti ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä: raivostuneen ex-alppinistin kerrotaan häipyneen paikalta ovet paukkuen.

Lue myös: Suhdesoppa jatkuu! Seiskalle satelee vinkkejä – Kalle Palander poistui Riina-Maijan luota Virosta ovet paukkuen!

Tästäkin huolimatta Riinis on vakuutellut Seiskalle, että hänen ja Kallen välillä ”kaikki on tosi hyvin”. Tätä lausuntoa vasten on erikoista, millaisia vinkkejä herra Palanderista on Seiskan toimitukseen tihkunut.

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

Kalle vai Carlos?!

Toimituksemme sähköiseen vinkkilootaan on nimittäin pamahtanut useampi kertomus siitä, kuinka deittisovellus Tinderissä on hiljattain tullut vastaan tutunnäköinen torniolainen.

Lue myös: Suomessa on hiihtokeskus, jonka kuuluisasta baarista selviää ilman seuralaista "vain ilmastointikanavia pitkin" - Kalle Palander täräyttää mielipiteensä kotimaisista hiihtokeskuksista: "Siellä on v***u piru irti!!!"

– Tunnistin saman tien, että kyseessä oli Kalle Palander. Hassusti vain hänen nimekseen oli merkitty Tinderissä Carlos! Sitä minä kyllä ihmettelin, että mikä ihmeen Carlos, nimettömänä pysyttelevä helsinkiläiskaunotar hihittää.

– Törmäsin tähän ”Carlokseen” ihan nyt vasta äskettäin Tinderissä. Olihan hänellä kyllä komeat piirteet, mutten minä hänestä tohtinut tykätä. Kuten en tykkää muistakaan julkkismiehistä, jotka tulevat Tinderissä vastaan, kaunotar jatkaa.

Tässä on Tinder-kaunotar, kenen kanssa Kalle Palanderilla tuli heti mätsi. - Ajattelin, että melko nopeaa toimintaa häneltä, mutta mikäs siinä. Uutta matoa koukkuun vaan, sporttinen blondi myhäilee Seiskalle.
Tässä on Tinder-kaunotar, kenen kanssa Kalle Palanderilla tuli heti mätsi. – Ajattelin, että melko nopeaa toimintaa häneltä, mutta mikäs siinä. Uutta matoa koukkuun vaan, sporttinen blondi myhäilee Seiskalle.

Tykkäsi heti kuvista

Sen sijaan eräs toinen Tinder-käyttäjä tohti tykätä Kallen… Siis Carloksen kuvista. Seiskan tavoittama pääkaupunkiseudulla asuva nainen kertoo saaneensa Carlokselta vastakaikua, eli siis kumpikin kävi tykkäämässä toistensa kuvista.

Lue myös: Riina-Maija Palander bilettää kuin sinkkukaunotar! Kalle Palander kuuli huhuja vaimostaan – ”Olen varoittanut Riinistä monta kertaa!”

– Kyllä, eli sieltä tuli lähes heti mätsi. Tämä Carlos tykkäsi selvästi kuvistani, mutta sen jälkeen poistin hänet. En sitten kuitenkaan kehdannut käydä hänen kanssaan juttusille, nainen naurahtaa Seiskalle.

– Ajattelin vain, että on kyllä nopeaa toimintaa, kun olin vasta lukenut hänen erouutisestaan. No mutta mikäs siinä, uutta matoa koukkuun vaan!

Kallen Tinder-match kuvailee itseään nelikymppiseksi ja meneväksi sporttiblondiksi. Tykkään pitää itseni kondiksessa!
Jestas, mikä figuuri! Kallen Tinder-match kuvailee itseään nelikymppiseksi ja meneväksi sporttiblondiksi. – Tykkään pitää itseni kondiksessa, hän kertoo Seiskalle.

Menevä sporttiblondi

Seiskan selvityksen mukaan kyseessä onkin kuin onkin Kallen oma Tinder-profiili, eikä esimerkiksi valetili. ”Carloksen” Tinder-sijainnit kun sopivat yksi yhteen Kallen viime viikon liikkeiden kanssa. Mutta millainen nainen sitten sai Carloksen sukat pyörimään jaloissa? 

Lue myös: Kalle Palander vaihtoi rinteet baariin! Alppihiihdon maailmanmestaria ei enää laskettelu kiinnosta – after skissä avautui uusi maailma!

– Noh, miten nyt kuvailisin itseäni… Olen tällainen aika menevä nelikymppinen sporttiblondi. Tykkään pitää itseni kondiksessa, hih! Olen ihan näyttävä tapaus, kyseinen nainen kuvailee ja lähettää sanojensa vakuudeksi vielä kuviakin itsestään.

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta onnistunut tavoittamaan Kallea kommentoimaan.

Lue lisää Kallesta, Riiniksestä ja sporttiblondista tuoreimmasta Seiskasta!