Jari Sillanpää

Jari Sillanpää rikkoi hiljaisuuden - myöntää huumekäryn: Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen - pyydän anteeksi!

Uutiset | 14.09.2017 21:44

Vain elämää -ohjelmassa mukana laulaja Jari Sillanpää tuli myöhään torstai-iltana julkisuuteen ensi kertaa sen jälkeen, kun uutinen hänen epäillystä huumekärystään tuli julkisuuteen keskiviikkona.

LUE: IL: Jari Sillanpää kärysi amfetamiinista – sekoili liikenteessä!

Sillanpää kirjoitti Facebookiin torstai-iltana ja myönsi jääneensä poliisille kiinni auton ajamisesta huumausaineen vaikutusken alaisena tiistai-iltana Helsingissä. Asiasta uutisoi ensin Iltalehti keskiviikkona.

- Hei. Haluan kiittää kaikkia - olen otettu kaikista ihanista viesteistä, joita olen saanut. Olen todella pahoillani, että olen aiheuttanut niin monille huolta ja pahaa mieltä, Sillanpää aloitti päivityksensä.

LUE: Jari Sillanpään epäillyllä huumekäryllä järisyttävät seuraukset? Nelonen-yhteistyön jatko auki - kanavapäällikkö: Asiaa pohditaan!

Sillanpää oikoi aluksi julkisuudessa esitettyjä väitteitä hänen liikennekäyttäytymisestään ennen kuin poliisi pysäytti hänet.

- Meidän jokaisen elämänpolulta löytyy monta asiaa, joita meidän on elämämme varrella käytävä läpi. Tämä on minulle yksi niistä. Lehtien uutisointia haluan kommentoida sen verran, että ”törttöilyksi” kutsuttu liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä.

Sillanpää myös kirjoitti huumausaineiden käytöstään kyseisenä iltana.

LUE: MTV: Jari Sillanpään autosta löytyi kristalliksi epäiltyä jalostettua metamfetamiinia

- Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä. Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen. Pyydän tätä anteeksi. Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja. Tapahtuneesta huolimatta elämän karikot hiovat meitä jokaista ja toivottavasti ne myös tekevät meistä hitusen parempia ihmisiä.

Sillanpää keikkailee lokakuusta alkaen Valokeilassa-kiertueen merkeissä. Konserttikiertue järjestetään Sillanpään mukaan normaalisti.

- Työt jatkuvat normaalisti. Nyt valmistaudun Valokeilassa-konserttikiertueseen, ja kiertueen jälkeen jatkan töitäni sovitusti kunnes lähden lomalle tammikuussa. Keväällä palaan keikkalavoille uusin voimin. Hyvää syksyä! Sillanpää päätti kirjoituksensa.
 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!