fbqJari Sillanpään epäillyllä huumekäryllä järisyttävät seuraukset? Nelonen-yhteistyön jatko auki - kanavapäällikkö: Asiaa pohditaan! | Seiska
Jari Sillanpää

Jari Sillanpään epäillyllä huumekäryllä järisyttävät seuraukset? Nelonen-yhteistyön jatko auki - kanavapäällikkö: Asiaa pohditaan!

Uutiset | 13.09.2017 16:29

Vain elämää -ohjelmaa tähdittävä Jari Sillanpää on äärimmäisen ikävän kohun keskellä.

Iltalehti uutisoi aikaisemmin tänään, että Jarin epäillään kärähtäneen amfetamiinin käytöstä tiistai-iltana Helsingissä.

LUE MYÖS: IL: Jari Sillanpää kärysi amfetamiinista – sekoili liikenteessä!

Käry kävi ikävään saumaan, sillä Jarin isännöimä Vain elämää -jakso nähdään Nelosella perjantaina. Vai nähdäänkö?

− Jakso nähdään aivan normaalisti. Tiedämme huumekohusta sen, mitä medioissa on kerrottu, Nelosen kanavapäällikkö Ville Toivonen kommentoi Seiskalle.

− Ohjelman kuvauksissa kesäkuussa kaikki sujui hyvin. Jari hoiti lehdistötilaisuudet ja muut ohjelmaan liittyneet haastattelut myös moitteettomasti, Ville jatkoi.

Huumekäryn vahvistuessa mahdolliset seuraukset saattaisivat olla pahimmillaan hyvinkin järisyttäviä Sillanpään uralle. Esimerkiksi Sillanpään yhteistyökumppanit joutuvat tuolloin pohtimaan vakavasti yhteistyön tulevaisuutta Sillanpään kanssa.

Nelonen, MTV3 ja muut tv-kanavat saattaisivat puolestaan asettaa Sillanpään tilapäiseen boikottiin esiintymisestä kanavien tulevissa julkkisohjelmissa. Tämä toki on vasta spekulaatiota, kun Sillanpään epäiltyä huumekäryä ei ole vahvistettu.

Vaikuttaako huumekohu ja sen mahdolliset jälkiseuraamukset Jarin ja Nelosen välisiin yhteistyökuvioihin ja kanavan ohjelmissa esiintymisiin?

− Asiaa pohditaan, jos sellaiseen on jossain vaiheessa tarvetta. Tietysti, jos… No, en osaa sanoa tuohon nyt yhtään mitään.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!