Jari Sillanpää

MTV: Jari Sillanpään autosta löytyi kristalliksi epäiltyä jalostettua metamfetamiinia

Uutiset | 14.09.2017 15:03

Laulaja Jari Sillanpäätä epäillään huumausainerikoksesta.

TAUSTAA: IL: Jari Sillanpää kärysi amfetamiinista – sekoili liikenteessä!

Laulaja Jari Sillanpään autosta löydettiin kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia, kertoo MTV Uutiset.

MTV:n saamien tietojen mukaan Jarin autosta löydettiin kiinnioton yhteydessä pieni määrä huumetta, jota epäillään kristalliksi eli metamfetamiinia pidemmälle jalostetuksi huumeeksi. Poliisi ei ole vahvistanut tietoja MTV:lle.

Iltalehti uutisoi Jari Sillanpään huumekärystä keskiviikkona. IL:n mukaan Sillanpää kiinnitti poliisien huomion holtittomalla ajotavallaan tiistai-iltana.

Laulajalle tehtiin pikatesti, joka reagoi huumausaineeseen. Poliisi vei Jarin verikokeisiin, joiden tulokset eivät ole vielä tulleet.

Jari Sillanpään epäilty huumekäry järkyttää - faneilta tylyjä tuomioita: "Tähän loppuu mun fanitus!"

Suomessa kristalli on melko uusi huume. Savon sanomat uutisoi keväällä Helsingin käräjäoikeuden ottaneen kantaa kristallin vaarallisuuteen. Asiantuntijalausuntojen mukaan kristallin käytön vaikutukset ovat voimakkaampia ja pitkäkestoisempia kuin metamfetamiinin. Asiantuntijoiden mukaan kristalli on metamfetamiiniakin vaarallisempi huume, ja sen käyttö aiheuttaa väkivaltaisuutta, fyysistä levottomuutta ja jopa psykoosia.

Huumekärystä epäillyn Jari Sillanpään viime ajat täynnä kohuja - esiintyi sepalus auki, myöhästyi keikalta, suhdekriisi...

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!