fbq
Telkkari
11.09.2020 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy, Instagram
maria veitola ja maisa torppa
Maisa Torppa Maria Veitolan ohjelmassa: näin hän tapasi it-Mikkonsa – "Yritin estää häntä eroamasta!"
Telkkari
11.09.2020 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy, Instagram

Ensi torstain Yökylässä Maria Veitola -jaksossa mediapersoona Maria Veitola vierailee kohukaunotar Maisa Torpan luona Nurmijärvellä. Jaksossa Maria kysyy Maisalta, miten tämä tapasi aviomiehensä Mikon

- Me tapasimme ensimmäisen kerran Levillä pääsiäisenä 2019. Hän alkoi jutella minulle ja keskustelimme hissijonossa. Ei siinä mitään. Myöhemmin satuimme päiväsaikaan Tuikkuun munkille ja kahville samaan aikaan. Hän oli selvästi hoksannut, kuka olen, Maisa kertoo jaksossa. 

- Siinä sitten tutustuimme ja ystävystyimme. Tietysti tajusin jo heti aluksi, että joku saa tästä maailman parhaan miehen. 

Maisa ja Mikko molemmat seurustelivat vielä tuolloin, mutta Mikko erosi ensi. 

- Yritin estääkin häntä eroamasta. Olin edellisessä parisuhteessa, ja siinä sitten ajattelin, minkä takia kohtalo ivailee näin. Maailmassa on tällaisiakin ihmisiä, että voisin olla tuollaisen ihmisen kanssa. Olin siinä minun edellisessä rikkinäisessä parisuhteessani, ja ajattelin, että olen tehnyt sen päätöksen. Minun täytyy vain pysyä siinä, enkä uskaltanut erota, koska pelkäsin, millainen mediashow siitä tulee, Maisa paljastaa. 

Lue myös: Maisa Torppa avautuu Maria Veitolalle suhteestaan Jari-Matti Latvalaan - tuli petetyksi useasti: ”Naisia tuli koko ajan lisää!” 

Uuden suhteen aloittaminen mietitty Maisaa.

-  Ajattelin, että jos taas kuuntelen vain sydämeni ääntä ja lähden Mikon matkaan, onko se taas jotain hetken huumaa, vai pitääkö minun mennä järjellä, olla yksin ja rakentaa itseäni. Terapeuttini sanoi, että ei, sinä menet nyt just sydämesi mukaan. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00