Katso kuva!

Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan avoimesti somessa: viettävät suhteensa vuosipäivää - muistatko, millainen kohu Maisan, Mikon ja Jari-Matti Latvalan ympärillä oli tasan vuosi sitten?

Uutiset | 27.10.2020 20:21

Julkkiskaunotar Maisa Torppa, 29, julkaisi Instagram-tilillään rakkautta hehkuvan kuvan.

Kuvassa Maisan Mikko-rakas pitelee Maisan kädestä hellästi kiinni. Maisan timanttisormukset kimaltelevat kohukaunottaren nimettömässä. Julkaisun tekstissä käy ilmi, että kyseessä on Maisan ja Mikon virallinen vuosipäivä. 

- Vuosi sitten musta tuli onnellinen!, Maisa kirjoitti julkaisuun sydänemojin kera.

Maisa ja Mikko avioituivat tämän vuoden helmikuussa ystävänpäivänä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Seiska paljasti suhteen

Seiska uutisoi hieman yli vuosi sitten Maisan ja Mikon suhteesta, kun Maisan ja Jari-Matti Latvalan suhde oli ajautunut kriisiin. Lopulta Jari-Matin ja Maisan suhde päättyi ja pian Maisa alkoi pitää yhtä Mikon kanssa. 

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

Seiskan paparazzi bongasi Maisan ja hänen nykyisen rakkaan yhdessä jo syyskuun puolella. 

- Maisan auto on ollut miehen kämpän edessä parkissa yli yön ainakin yli kymmenen kertaa. Maisan ja miehen lemmekäs yhteiselo on naapurustossa jo julkinen salaisuus, Seiskan lähde kertoi tuolloin.

Lue myös: Kuva! Salarakkaansa luona yöpynyt Maisa Torppa kipaisi tiukoissa legginsseissä kaupassa – hankki herkkuja romanttista iltaa varten!

Kohukaunottaren suhde herätti paljon keskustelua somessa ja keskustelupalstoilla. 

- Maisa on käytännössä seurustellut jo puolisen vuotta kahden eri miehen kanssa. Jari-Matti on suhteesta täysin tietämätön, asioista perillä oleva taho kertoi Seiskalle.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Tasan vuosi sitten Seiska uutisoi kuitenkin, että Maisa ja Jari-Matti olivat viettäneet yhteistä iltaa yhdessä. Vain pari päivää lokakuisen eroilmoituksensa jälkeen kaksikko ilmestyi yhdessä turkulaiseen keilahalliin, missä ex-pari kumosi janojuomia ja he kippistelivät säännöllisin väliajoin keilaamisen ohessa.

Lue lisää: Suhdesopan yllätyskäänne: juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettivät yhteisen yön!

Somevideoilla Maisan vasenta nimetöntä koristi yhä sormus, mikä antoi hämmentäviä signaaleja kaksikon väleistä. Seiskan tietojen mukaan kostea keilailta päättyi tuolloin Maisan ja Jari-Matin ystäväpariskunnan luokse, jossa he myös viettivät yön yhdessä.

Spekulaatiot yhteenpaluusta kuitenkin laimenivat, kun Maisa kertoi marraskuun alussa Me Naiset -lehdessä, että eron syynä oli Jari-Matin pettäminen. 

Lue lisää: Syy sokkieroon selvisi! Maisa Torppa Me Naisissa: Jari-Matti petti!

Marraskuun alkupuolella Maisa lopulta vahvisti julkisuudessa suhteensa Mikkoon ja myöhemmin samassa kuussa pariskunta karkasi yhteiselle lemmenlomalle Thaimaahan.

Lue lisää: Jösses, mikä ökyloma! Maisa Torppa pakeni erokohua ulkomaille it-pomon kanssa – yli 10 000 euron reissu!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!