janna hurmerinta

Janna otti viimeisen raskauskuvansa vain hetki ennen keskosvauvansa syntymää - poseerasi samassa mekossa vuorokausi myöhemmin: "Enpä olis tätä kuvaa otettaessa uskonut..."

30.08.2019 09:40

Laulaja Janna paljasti äitienpäivänä suuren ilouutisen, kun hän kertoi seuraajilleen odottavansa esikoistaan. Vauvan laskettu aika oli vasta syksyllä, mutta eilen torstaina (29.8.) Janna paljasti toisen yllätyksen. 

Laulajan ja hänen miehensä esikoinen syntyi jo kuukausi sitten Pariisissa.

- Ranskan matka sai yllättävän käänteen kun rakas poikamme syntyi Pariisissa 22.7.2019 reilusti etuajassa ja muutti elämme pysyvästi. Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika. Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia. 

Jannan viimeinen raskausvalokuva otettiin vain päivä ennen synnytystä. Naisella on kuvassa yllään sama pilkullinen mekko, joka hänellä on yllään keskosena syntyneen poikansa rinnalla 

- Enpä olis tätä kuvaa otettaessa uskonut että samalla reissulla lähdetään synnyttämään ja seuraavan vuorokauden puolella, sama mekko päällä, mulla olisi jo meidän poikamme sylissä.
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!