Uutiset
Vain Seiskassa!

Ihanaa, Suomi! Mutta kelpaako Huuhkajille juhlajuomaksi kotimainen kalja? Supertähdeltä rehellinen arvio: ”Suomalaisilla oluilla ei ole hirveästi tarjottavaa”

15.11.2019 20:53

Suomi juhlii parhaillaan historiallista jalkapallosaavutusta. Huuhkajat eteni ensimmäistä kertaa koskaan futiksen arvokisoihin lunastamalla lipun ensi kesänä pelattaviin EM-kisoihin. Temppu toteutui Suomen lyötyä Liechtensteinin perjantai-iltana lukemin 3-0!

Lue myös: Suomi teki sen! Huuhkajat juhlii uskomatonta jalkapallohistoriaa – tähtivahti ennakoi Seiskalle järisyttäviä bileitä: ”Aion antaa oman osani sille hulluudelle!”

Kun Liechtenstein oli lyöty ja kisapaikka plakkarissa, tuntui kuin kaikki vanhat haavat ja menneisyyden haamut olisi nujerrettu. Eipä sillä, että nykyisen A-maajoukkueen sankarit edes muistaisivat kotimaisen jalkapallohistorian traumaattisimpia hetkiä – kuten järkyttävää totaaliromahdusta Unkaria vastaan Helsingin Olympiastadionilla syksyllä 1997.

– Itse olin ainakin liian nuori silloin, enkä muista sitä. Klipit olen kyllä nähnyt, mutta eivät ne kipu ja kärsimys elä minussa. Vuoden 2008 karsinnoissa ei taas tapahtunut mitään erikoista ja karsinnat olivat muutenkin aika tasaiset. Eli ei mitään traumoja!

Lue myös: Huuhkajat-tähti täräytti totuuden tiskiin Suomen jalkapallohistoriasta – Skotlannin mahtiseuran pukukopissa äimisteltiin: ”Mitäh?!”

Lukas Hradecky tunnetaan oluen ystävänä. Miehelle maistuu varmuudella ainakin saksalainen mallas.
Lukas Hradecky tunnetaan oluen ystävänä. Miehelle maistuu varmuudella ainakin saksalainen mallas.

Nyt sihahtaa Kukko?

Näin kommentoi Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky, joka teki tarvittavan Liechtensteinia vastaan. Bayer Leverkusenin maalivahti tunnetaan armottomana olutmiehenä, joka kippistelee mielellään seurajoukkueessaan voittoisan matsin jälkeen.

Lue myös: Suomen rehellisin mies? Huuhkajien tähtivahti valottaa ottelupäivän rituaalejaan – varoittaa myös piilevästä vaarasta: ”Silloin emme saa nukkua”

Hanat ovat auki varmasti tänäänkin Helsingin yössä. Mutta kun on kerran tottunut saksalaiseen laatuolueen, mikä kotimainen mallasjuoma kävisi korvikkeesta?

– Suomalaisilla oluilla ei hirveästi ole tarjottavaa… Sanotaan, että Sandels tai Laitilan Kukko. Ne ovat ihan hyviä, ”Luke” naurahtaa.

Hänen mukaansa Suomen huikea EM-tilanne on tiedostettu isosti myös Saksassa.

– Ikinä ennen ei ole kyselty näin paljon Suomesta ja suomalaisesta jalkapalloilusta. Sen on huomannut pukukopissakin päivittäin.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!