fbq
Uutiset
30.06.2020 17:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Okun albumi
Oku Luukkainen
Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!
Uutiset
30.06.2020 17:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Okun albumi

Suosikkiradiojuontaja ja dj Oku Luukkainen, 34, kuvasi viime viikonloppuna tulevaa Kesälahti-musiikkivideotaan - missäs muuallakaan kuin Kesälahdella, Pohjois-Karjalassa. 

- Huh, kyllä tämä vaatii alkuviikon, että alkaa löytää taas elämänilon. Juotiin nimittäin olutta ja saunottiin..., Oku naureskelee Seiskalle viitaten pitkien kuvauspäivien jälkeisiin karonkkabileisiin.

Kesälahdella nuoruusvuotensa viettänyt Oku halusi tuoda uudessa kesärallatuksessaan myös kaunista Kesälahtea maailmankartalle.

- Ei se biisi varsinaisesti liity Kesälahteen, vaikka kyllähän se siinä mainitaan. Enemmänkin siinä palataan nuoruuteen ja rakkauden kesään. Jos jollain on joskus ollut romanssia, niin voi samaistua tähän kappaleeseen. Sen on tarkoitus palata niihin tunnelmiin ja maalaismaisemiin, Oku kuvailee tulevaa kesäbiisiä.

- Voisin jopa lyödä vetoa, että tästä tulee kunnon kesähitti! Vähintään menee top 3 -listaan! Oku uhkuu itsevarmana.

Oku Luukkainen

Lue myös: Supersuosittu juontaja Oku Luukkainen esitteli kuvankauniin Elli-sisarensa: julkaisevat yhteiskappaleen - kuva!

No, onko sinulla nyt meneillään romanssia, Oku?

- En ole omista romansseistani julkisuudessa juuri puhunut, joten mennään tällä linjalla.

Kesälahti-kipaleessa ovat mukana myös Portion Boys -yhtyeen Pasi ja Anssi. Sama porukka oli tekemässä Okun pari vuotta sitten ilmestynyttä YsäriBoi-hittiä.   

Uusi kappale ilmestyy torstain ja perjantain välisenä yönä Spotifyhin ja musiikkivideo kaikkien katsottavaksi YouTube-kanavalle.

Lue myös: Retroperjantain Oku Luukkainen: Fanipostia vankilasta!

Oku Luukkainen

Lähellä romahdusta

Okun viime vuodet ovat olleet työntäyteisiä eikä vapaa-aikaa ole juuri ollut.

- Jaksaminen on ollut kyllä kovilla. Voisin sanoa, että koronan takia väistin burnoutin. Koko vuosi on ollut minulle rankka, kun alkuvuodesta olkapäästäni katkesi jänne kuntosalilla. Se leikattiin ja kuntoutus on nyt päällä, mutta jouduin sen takia peruuttamaan keikkoja. Sitten iski korona ja kaikki tapahtumat peruttiin.

- Mutta tämä on tehnyt minulle hyvää, kun on joutunut pakosti lepäämään. Ensi viikonloppuna sitten alkaakin taas keikkarundit ja pääsee vihdoin lavalle!

Arkisin maanantaista torstaihin Oku juontaa Ysärin iltapäivää ja perjantaisin Novan Retroperjantaita. Viikonloppuisin hän vetää dj-keikkoja.

Lue myös: Suomalaisjulkkikset paljastavat huimat kotimaan matkakokemuksensa: Oku Luukkainen liftasi Norjaan asti – Pihla Viitala vaelsi 12-vuotiaana 50 kilometriä!

Oku Luukkainen

Uniapnea vaivaa

Helsingissä nykyisin asuvaa Okua on vaivannut myös uniapnea eli unihäiriö.

- Uniapnea todettiin minulla vuosi sitten. Olen käyttänyt öisin CPAP-laitehoitoa, mutta ei olla yhtään sinut toistemme kanssa. Laite on kyllä hyvä, mutta ärsyttävä, Oku toteaa.

Yhtäjaksoisesta unesta mies voi vain haaveilla.

- Laitan (hengitys)laitteen illalla päälle, mutta yöllä herään ja heitän sen seinään. Käytän sitä siis noin 3-4 tuntia yössä, mutta siitäkin huolimatta, muutos entiseen on ollut merkittävä. Kaikki elämässä on helpottunut.

Hoitamaton uniapnea vaikuttaa muun muassa yleiseen jaksamiseen.

- Suosittelen kaikille menemistä testeihin, jos vähänkään tuntuu, että on väsynyt! Ainaiseen väsymykseen tottuu, mutta kun elämä voi olla myös niin paljon parempaa! Oku kannustaa muitakin hoitamaan yleisen vaivan.

Lue myös: Radio Novan juontajakaksikko Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen suppailivat, törmäilivät ja suhisivat kaislikossa – hauskat kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »