fbq
Radio Novan juontajakaksikko Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen suppailivat, törmäilivät ja suhisivat kaislikossa – hauskat kuvat! | Seiska
Uutiset
16.07.2017 15:21
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova
Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen
Radio Novan juontajakaksikko Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen suppailivat, törmäilivät ja suhisivat kaislikossa – hauskat kuvat!
Uutiset
16.07.2017 15:21
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova

Radio Novan iltajuontajat Esko Eerikäinen, 42, ja Oku Luukkainen, 32,  joutuivat todelliseen Seiskan testiin sup-lautojen päällä. 

Helsingin Töölönlahden rannalla paistaa aurinko täydeltä terältä, vaikka tuuli on hyisevän kylmä. Sup-lautoja tarjoavan Hakuna Matata -vuokraamoon eteen kurvaa auto, josta nousee innokas kaksikko kokeilemaan ensimmäistä kertaa Sup-lautailua. 

suppailu_eskoeerikäinen_okuluukkainen

Eskoa ja Okua opetettiin kädestä pitäen, miten Sup-laudan päällä tulee olla. Esko tunsi myötätuntoa ja epäluuloa juontajakollegaansa kohtaan opetuksen aikana. 

Missäoku

Vaikka Töölönlahden vesistö ei ole järin iso pinta-alaltaan, niin siitä huolimatta Oku oli kadonnut Eskon näkökentästä.

okupuskassa

Lopulta Oku saatiin havannoitua ja mies löytyi kaislikkoon jumittuneena. Liekkö syynä radiojuontajan ensi kerta tai tuulinen sää.....

okueiuskalla

Miehet ovat lennokkaita ja rentoja radiossa, mutta ne ominaisuudet olivat tipotiessään Sup-laudan päällä. Pojat ovat aina poikia ja leikkisä miekkailukisa meloinensa alkoi laudan päällä. 

Oku ja Esko

Vastoinkäymisistä ja tuulesta huolimatta miehet pääsivät turvallisesti rantahiekalle.