Oku luukkainen saa fanipostia.

Retroperjantain Oku Luukkainen: Fanipostia vankilasta!

26.06.2018 18:02

Radiojuontaja Oku Luukkainen, 32, työskentelee nykyään Radio Novaa pyörittävän Bauer Median musiikkijohtajana, mutta parhaiten hänet tunnetaan 1990-luvun hittejä soittavasta Retroperjantai-ohjelmasta ja livekeikoista.

Lue lisää: Näin radiotähti Oku Luukkaisen supersuosittu Retroperjantai sai alkunsa – ”Annettiin tehdä mitä vain!”

Postikortteja vankilasta

Okulle satelee valtavasti palautetta, jopa vankilasta asti. Hänen mukaan ysärimusiikki yhdistää ihmisiä, ja tunnelma keikoilla on sen mukainen.

– Tappeluita on keikoilla yhtä vähän kuin pikkuhousuja on lentänyt lavalle. Se on tapahtunut peräti kahdesti. Olen kuitenkin tehnyt lähes 300 keikkaa, Oku nauraa.

Palautteen mukaan Retroperjantaita kuunnellaan kavereiden kesken perjantai-iltaisin ja mennään katsomaan keikkoja paikan päälle.

Lue myös: Suomalaisjulkkikset paljastavat huimat kotimaan matkakokemuksensa: Oku Luukkainen liftasi Norjaan asti – Pihla Viitala vaelsi 12-vuotiaana 50 kilometriä!

– Se on monelle tapa irtautua arjen huolista ja murheista.

– Vankiloista tulee viikoittain kymmeniä fanipostikortteja. Haluaisin toteuttaa joskus vankilakiertueen, koska siellä on kuuntelevaa yleisöä.

Positiivisen palautevyöryn mukana tulee kuitenkin myös negatiivisia kommentteja.

– Olen yksi huonoimpia ihmisiä käsittelemään negatiivisia asioita, otan ne pahasti itseeni. Olen ajatellut, että olisin kasvattanut jo kuoren, mutta en ole.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!