Janica Westerback

Big Brotherin voittanut Janica Westerback ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback: avioero!

Uutiset | 25.07.2020 12:17

Janica Westerback (os. Kortman) nousi julkisuuteen vuonna 2011 hänen osallistuttuaan Big Brother-ohjelmaan. Janica ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback avioituivat vuonna 2014, ja heillä on Seiskan tietojen mukaan yksi yhteinen lapsi.

Seiskan saamien tietojen mukaan Janica ja Patrik ovat eroamassa. Asia vahvistetaan Seiskalle pariskunnan lähipiiristä.

- Janica on yksin hakenut avioeroa, lähipiiristä kerrotaan. 

Noin kuukausi avioitumisen jälkeen Janica ja Patrik tekivät avioehtosopimuksen, eli he sopivat, että liiton päättyessä omaisuutta ei jaeta avioliittolain mukaisesti tasan.

BB-Janica

Janica voitti Big Brother -ohjelman vuonna 2011. Hän sokeerasi kansaa härskeillä paljastuksillaan, roiseilla tempuillaan sekä seksillä BB-talossa. Hän oli myös seuraavien vuosien aikana aktiivisesti julkisuudessa. Janica vieraili myös usein Seiskan sivuilla ja hän rynnisti kohuotsikosta toiseen.

Lue myös: Big Brotherin voittanut strippari Janica vetäytyi julkisuudesta pornoilukohujen jälkeen - tältä hän näyttää nyt! Muistatko nämä raisut kohut, kuvat ja videot?

Pian vuoden 2013 jälkeen Janica alkoi kuitenkin hiljalleen vetäytyä julkisuudesta eikä häntä nähty kuin satunnaisesti esimerkiksi julkkisten cocktail-tilaisuuksissa.

BB-Janica
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!