fbq
Uutiset
01.11.2020 17:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Mikko ja Beata
Hemmottelua huonepalveluaamiaisella! Mikko Leppilampi ja Beata Papp viettivät romanttista laatuaikaa Helsingin ökyhotellissa - kuvat!
Uutiset
01.11.2020 17:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Juontaja-näytteljä Mikko Leppilampi ja taitoluisteluvalmentaja Beata Papp viettivät viikonlopun kunniaksi yhteistä laatuaikaa Helsingin ökyhotellissa.

Lue myös: Harvinainen video julki: Mikko Leppilampi ja Beata Papp hempeilivät avoimesti – ”Nautittiin”

Mikko ja Beata jakoivat Instagram-videotarinoissaan kuvia ja videoita hotelli Kämpistä lauantaina ja sunnuntaina.

Pari oli varannut itselleen huoneen ja he nauttivat myös illallisen hotellin ravintolassa lauantai-iltana. Lisäksi he nauttivat kuohuviiniä rentouttavalla spa-osastolla.

Beata ja Mikko mainitsivat englanninkielisen sanan "staycation" julkaisuissaan. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa hotellissa yöpymistä omassa kotikaupungissaan.

Lue myös: Beata Papp julkaisi poikkeuksellisen avoimia, rakkautta tihkuvia yhteiskuvia Mikko Leppilammen kanssa: "Suosikki-ihmiseni!"

Yöpyivät ökyhotellissa!

Beatan instagram
Kuvakaappaus Beatan Instagram-videotarinasta.
Beatan Instagram
Kuvakaappaus Beatan Instagram-videotarinasta.

Romanttinen illallinen

Entinen Miss Suomi -finalisti Beata jakoi herkän kuvan rakkaastaan illallispöydän ääressä. Mikko jakoi saman kuvan omassa videotarinassaan sydämien kera. 

- Illallisen aika, Beata kirjoitti videotarinaan. 

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas vaihtoi taitoluistelun valmentamiseen: Lopetin, kun tajusin ettei minusta tule maailman paras!

Beatan insta
Kuvakaappaus Beatan Instagram-videotarinasta.

Huonepalveluaamiainen

Mikon videotarinassa paljastui, että pari tilasi itselleen huonepalveluaamiaisen sunnuntaina. Mikko juontaa tämän illan Tanssii tähtien kanssa -livelähetystä, joten kattava aamiainen omassa hotellihuoneessa oli varmasti mukava tapa aloittaa työpäivä.

Mikon instagram
Kuvakaappaus Mikon Instagram-videotarinasta.

Mikon ja Beatan suhde

Mikko ja Beata ovat seurustelleet liki kaksi vuotta, mutta julkisesti pariskunta on kertonut suhteestaan vasta aivan viime aikoina.

Beata ja Mikko ovat julkaisseet kesän aikana pariin otteeseen kuvia toisistaan ja elokuussa Mikko puhui Seiskalle avoliitosta Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– En ole mitenkään tietoisesti tuonut parisuhdettamme julki, mutta en ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko muotoili tuolloin.

Lue lisää: Mikko Leppilampi vahvistaa vihdoin avoliittonsa Beata Pappiin - korostaa parisuhteessaan tavallisen arjen merkitystä: "Juuri näin on hyvä!"

– Se ei vain kuulu duuniini. Ymmärrän työni olevan julkista, mutta samaan aikaan on tärkeää, että tietyt asiat voi pitää itsellään ja ihan vain kahdenvälisinä.

JÄÄHALLIT TUTTUJA

Luistelu yhdistää pariskuntaa, sillä Mikko on pelannut nuoruudessa jääkiekkoa ja Beata puolestaan on entinen huipputaitoluistelija.

Seiskan tietojen mukaan rakkaus Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. 

– Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, Mikko kertoi elokuussa Seiskalle.

Lue lisää: Kielenkannat löystyivät! Mikko Leppilampi, 41, puhuu vihdoin suhteestaan kuvankauniiseen Beata Pappiin, 25: "Hyvin meillä synkkaa kaikki!"

He ovat asuneet yhdessä kesästä 2019 alkaen, jolloin Beata muutti Westendiin Mikon omistamaan taloon.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »