fbq
Uutiset
22.08.2020 16:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV
Mikko Leppilampi
Kielenkannat löystyivät! Mikko Leppilampi, 41, puhuu vihdoin suhteestaan kuvankauniiseen Beata Pappiin, 25: "Hyvin meillä synkkaa kaikki!"
Uutiset
22.08.2020 16:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV

Reilu puolitoista vuotta siinä meni. Mikko Leppilampi on tähän asti pysytellyt visusti vaiti suhteestaan missikaunotar Beata Pappiin, vaikka pariskunta on pitänyt yhtä vuoden 2019 alusta saakka. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa.

– En ole mitenkään tietoisesti lähtenyt tuomaan parisuhdettamme julki. En ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko pyörittelee Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -julkistustilaisuudessa ökyhotelli Kämpissä.

– Se on vain jotain, joka ei kuulu duuniini. Ymmärrän kyllä työni olevan julkista, mutta samaan aikaan on tärkeää, että tietyt asiat voi pitää itsellään ja ihan vain meidän kahden välisinä, hän jatkaa viitaten itseensä ja Beataan.

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas uskomattoman tyrmäävänä avohalkioisessa keltaisessa mekossaan – kuva!

Rakastavaiset sädehtivät pokeritähti Jens Kyllösen häissä tänä kesänä.
Rakastavaiset sädehtivät pokeritähti Jens Kyllösen häissä tänä kesänä.

Kanadalaisuus yhdistää?

Seiskan tietojen mukaan Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. Pirkanmaalaislähtöistä Mikkoa alkaa naurattaa kysyttäessä, miten hämäläinen ja savolainen sielu ovat kohdanneet.

Lue myös: Missikaunotar Beata Papp ja Mikko Leppilampi eivät enää peittele suhdettaan somessa - taas uusi lempeä tihkuva yhteiskuva julki!

– Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, lätkätaustainen Mikko huomauttaa.

Kuten hyvin tiedetään, Kuopiossa syntynyt ja Vancouverissa asunut Beata on puolestaan luonut uraa taitoluistelijana.

– Hyvin meillä synkkaa kaikki, Mikko myhäilee.

Lue lisää Mikosta ja Beatasta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »