fbq
Uutiset
22.09.2020 11:40
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Beata Papp ja Mikko Leppilampi
Beata Papp julkaisi poikkeuksellisen avoimia, rakkautta tihkuvia yhteiskuvia Mikko Leppilammen kanssa: "Suosikki-ihmiseni!"
Uutiset
22.09.2020 11:40
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Juontaja Mikko Leppilampi ja entinen Miss Suomi -finalisti Beata Papp ovat seurustelleet liki kaksi vuotta, mutta julkisesti pariskunta on kertonut suhteestaan vasta aivan viime aikoina.

Beata ja Mikko ovat julkaisseet kesän aikana pariin otteeseen kuvia toisistaan ja elokuussa Mikko puhui Seiskalle avoliitosta Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– En ole mitenkään tietoisesti tuonut parisuhdettamme julki, mutta en ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko muotoili tuolloin.

Lue lisää: Mikko Leppilampi vahvistaa vihdoin avoliittonsa Beata Pappiin - korostaa parisuhteessaan tavallisen arjen merkitystä: "Juuri näin on hyvä!"

– Se ei vain kuulu duuniini. Ymmärrän työni olevan julkista, mutta samaan aikaan on tärkeää, että tietyt asiat voi pitää itsellään ja ihan vain kahdenvälisinä.

Tiistaina Mikko täytti 42 vuotta ja sen kunniaksi Beata, 25, julkaisi rakkautta tihkuvan Instagram-päivityksen, jossa hän onnitteli rakastaan romanttisten yhteiskuvien myötä.

- Hyvää syntymäpäivää suosikki-ihmiselleni, Beata kirjoitti sydämen kera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to my favorite person. 🖤

Henkilön BEÁTA LINNEA PAPP (@beatapapp) jakama julkaisu

Otoksista ensimmäisessä Mikko ja Beata poseeraavat yhdessä hääjuhlissa ja toisessa kuvassa he ovat iloisesti yhdessä luistelemassa.

Jäähallit tuttuja

Luistelu yhdistää pariskuntaa, sillä Mikko on pelannut nuoruudessa jääkiekkoa ja Beata puolestaan on entinen huipputaitoluistelija.

Seiskan tietojen mukaan rakkaus Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. 

– Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, Mikko kertoi elokuussa Seiskalle.

Lue lisää: Kielenkannat löystyivät! Mikko Leppilampi, 41, puhuu vihdoin suhteestaan kuvankauniiseen Beata Pappiin, 25: "Hyvin meillä synkkaa kaikki!"

He ovat asuneet yhdessä kesästä 2019 alkaen, jolloin Beata muutti Westendiin Mikon omistamaan taloon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staring contest 👀

Henkilön BEÁTA LINNEA PAPP (@beatapapp) jakama julkaisu

Tilaa Seiskan uutiskirje! »