fbq
Uutiset
24.08.2020 10:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & MTV
Mikko Leppilampi
Mikko Leppilampi vahvistaa vihdoin avoliittonsa Beata Pappiin - korostaa parisuhteessaan tavallisen arjen merkitystä: "Juuri näin on hyvä!"
Uutiset
24.08.2020 10:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & MTV

Reilu puolitoista vuotta siinä meni, että Mikko Leppilampi, 41, rikkoi vaitonaisuuden suhteestaan missikaunotar Beata Pappiin, 25. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa.

– En ole mitenkään tietoisesti tuonut parisuhdettamme julki, mutta en ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko muotoili Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -julkistustilaisuudessa ökyhotelli Kämpissä.

– Se ei vain kuulu duuniini. Ymmärrän työni olevan julkista, mutta samaan aikaan on tärkeää, että tietyt asiat voi pitää itsellään ja ihan vain kahdenvälisinä.

Kanada yhdistää

Seiskan tietojen mukaan rakkaus Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. Pirkanmaalaislähtöistä Mikkoa naurattaa kysyttäessä, miten hämäläinen ja savolainen sielu ovat kohdanneet.

– Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, lätkätaustainen Mikko huomauttaa.

Kuopiossa syntynyt ja Vancouverissa asunut Beata on puolestaan luonut uraa taitoluistelijana.

– Hyvin meillä synkkaa kaikki, Mikko myhäilee.

Mikko ja Beata käänsivät katseet Jens Kyllösen seurapiirihäissä tänä kesänä. 
Mikko ja Beata käänsivät katseet Jens Kyllösen seurapiirihäissä tänä kesänä. 

Tavallinen arki arvossaan

Seiska paljasti kesällä 2019 Beatan muuttaneen kaikessa hiljaisuudessa Mikon Westendin-taloon. Nyt, reilu vuosi myöhemmin, juontajakomistus vahvistaa tämänkin tiedon täysin oikeaksi.

– Asumme kyllä yhdessä, Mikko nyökkää.

– Meillä molemmilla on työt jatkuneet ja elämme vain arkea. Varsinkin näin korona-aikoina sitä on oppinut arvostamaan ihan eri tavalla. Ei aina tarvitse olla niin, että suunnittelee tekevänsä jotain siistiä sitten joskus tulevaisuudessa. Mieluummin elää tässä hetkessä. Juuri näin on hyvä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »