Katso kuvat!

Rita Niemi-Manniselta riipaiseva tilitys nettikiusaamisesta - tytär Donna Bebiinaa pilkattu rajusti nimestään: ”Aikuisten kiusankohteena on vastasyntynyt lapsi”

Uutiset | 06.10.2020 13:02

Tosi-tv:stä tuttu kilpa-aerobickaunotar Rita Niemi-Manninen, 41, on tulistunut sosiaalisessa mediassa tapahtuvasta nettikiusaamisesta.

Ritaa ei häiritse itseensä kohdistuva ilkeily, mutta kamelinselkä katkeaa, kun kaunottaren lapsen nimeä pilkataan verkon välityksellä. 

- Nettikiusaaminen on todella huolestuttava ja vakava ilmiö! Olen tottunut jo vuosien ajan kaikennäköiseen itseeni kohdistuvaan paskanjauhantaan täällä ulkonäöstäni ja muusta. Sitä en voi millään käsittää, että aikuisten kiusankohteena on vastasyntynyt lapsi! Rita raivoaa.

Tosi-tv-ohjelmista tutulla fitnessmallilla on selkeä näkemys siitä, mistä kiusaamiskulttuuri kumpuaa. 

- Surullisinta siinä on, että moni näistä nettikiusaajista kasvattavat lapsia omalla ei niin fiksulla esimerkillään. Ei sovi ihmetellä, mistä lapset oppivat kiusaamiskulttuurin. Aikuisilla on vastuu, Rita muistuttaa

Kiusaamisesta kertovassa julkaisussa on Ritan tyttärestä Donna Bebiinasta erittäin söpö kuva. Rita sai esikoistyttärensä viime vuoden kesäkuussa aviomiehensä Aki Mannisen kanssa.  

Päivityksen toisessa kuvassa on lainauksia tuntemattomien ihmisten lähettämistä rajuista pilkkaviesteistä Donna Bebiinan nimeen liittyen. 

Lue myös: Rita Niemi-Manninen valitteli Instagram-tilinsä hakkerointia Facebookissa: pyysi vahingossa neuvoa parodiasivustolta - sai jäätävän kuittailuviestin! 

Päivityksensä loppuun kaunotar lisäsi #donnabebiina #kaunisnimi ja #STOPnettikiusaamiselle -tunnisteet. 

Viimeisin tunniste alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa eilen 5. lokakuuta, kun Suomessa vietettiin nettikiusaamisen vastaista päivää. Päivän kunniaksi monet sosiaalisen median vaikuttajat paljastivat karuja kokemuksiaan nettikiusaamisesta. 

Lue myös: Oho! Raskaana oleva Rita Niemi-Manninen poseeraa kuin Demi Moore aikanaan: "Naisen keho on uskomaton!"

Lue myös: Raskaus muutti Rita Niemi-Mannista – ”Käytös ailahtelevaa kuin kevät konsanaan!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!