Uutiset

Vauva-arjen keskellä elävä Rita Niemi haluaa spontaania seksiä: Halut kuolee, jos laitetaan aika kalenteriin!

19.03.2020 09:23

Fitnesspariskunta Rita Niemi-Manninen, 40, ja Aki Manninen, 44, puhuvat avoimesti seksielämästään YouTube-videolla. He paljastavat miten heidän intiimit hetkensä ovat muuttuneet viiden vuoden avioliiton aikana. Aki aloitti muistelemalla suhteen alkua.

- Ensimmäinen kaksi vuotta meni niin onnen hekumassa siinä. Ne tissit oli hienot, kun ne näki ekaa kertaa. Ne pyöreät pallot ja se perse! Voi taivas mä muistan ne päivät sitten, kun aika kuluu ja arki tulee ja suhde pikkasen siinä…  

- Syvenee Aki syvenee! Rita keskeyttää.

- Olin sanomassa, että laimenee, Aki vitsailee

Arki vs. hekuma

Molemmat myöntävät videolla intiimien hetkien vähentyneen määrällisesti, kun he alkoivat rakentamaan yhteistä arkea. Rita korostaa perheen lisäyksen vaikuttaneen asiaan paljon, kun kakkavaippojen keskellä ei ole energiaa ilakoida.

- Laatu toki paranee rakas, Rita vakuuttaa miestään.

Aki mielestä parisuhteessa ei kannata odotella jatkuvasti toisen aloitetta seksiin. Hänestä puolison syyttäminen intohimon puutumisesta ei hyödytä ketään.

- Kannattaa siinä kyllä peiliin katsoa, Aki vihjailee.

Rita paljastaa tykkäävänsä spontaanista seksistä ja varmoista otteista. 

- Mulla kuolee kaikki halut siinä, että laitetaan kalenterii hetki 

Hänen himonsa sammuttaa myös vonkaaminen. Lopuksi pariskunta muistuttaa, ettei parisuhteessa saa unohtaa intiimejä hetkiä.

- Ei saa ikinä unohtaa sitä kosketusta ja hellyyttä! Jos ei ole intohimoa, niin ei ole sitä parisuhdettakaan, Rita neuvoo.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!