Entinen mallitoimistopomo Kim Rusi suomalaisjulkkisten kohutuista alastonkuvista: Homma lähti lapasesta!

Uutiset | 18.12.2018 07:57

Valokuvaajapariskunta Henrik ja Kia Karlberg kohautti keväällä 2014 julkaisemalla suomalaisjulkkisten alastonkuvia netissä.

Entinen mallitoimiston omistaja Kim Rusi auttoi Karlbergejä perustamaan Coco Models -mallitoimiston lähes 15 vuotta sitten. Karlbergit tulivat muotimaailmaan yllättäen ja täysin alan ulkopuolelta.

Lue lisää: Ex-mallitoimistopomo Kim Rusi avitti kohuttua nakukuvaajapariskuntaa uran alussa: ”Henrikillä oli kova palo mallimaailmaan!”

Kim Rusi arvelee, että rikossyytteisiin johtaneet alastonkuvat ovat portfoliokuvia, eli kumpikin osapuoli saa käyttää kuvia esittelykansiona, eikä rahaa ole liikkunut. Kuvat, joissa ollaan täysin alasti saattavat olla omaan käyttöön tarkoitettuja.

– Henrik ja Kia vaikuttavat kovin kilteiltä, ja heihin on helppo luottaa. Siksi varmaan nämä ihmisetkin ovat heihin luottaneet. Sitä en tajua, miksei kuvien käytöstä ole tehty sopimuksia, sillä yleensä se on itsestäänselvyys, Rusi kertoo.

Lue myös: Julkkisten kohuttujen alastonkuvien takana erikoinen pariskunta – entinen yhteistyökumppani paljastaa: Käyttäytyivät poikkeuksellisella tavalla!

Rusin mukaan olisi vaikea kuvitella, että julkisuutta välttelevä pariskunta olisi tarkoituksella halunnut itselleen huomiota.

– He varmaankin halusivat ilmaista taitelijan vapautta ja sitä, että kuvaajalla on lupa käyttää omia kuviaan. Veikkaan, että homma lähti heillä lapasesta, eivätkä he itsekään tajunnet, millaiset mittasuhteet se saisi.Ex-konsultti kohukuvien motiivista: Homma lähti varmaan lapasesta!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!