Ei voi olla totta – Tauskilta taas historiallisen törkeät keikkaoharit! ”Asiakkaiden puolesta harmittaa”

Uutiset | 27.12.2017 17:50

Seiska uutisoi päivälleen vuosi sitten (27.12.2016) iskelmälaulaja Tauno ”Tauski” Peltosen harvinaisen törkeistä keikkaohareista. Tauskin oli määrä esiintyä tapaninpäivänä tuusulalaisessa Päämaja-baarissa, muttei baarikansan tyrmistykseksi koskaan ilmaantunut paikalle.

Lue myös: Tauskilta törkeät tapaninpäivän keikkaoharit! Julkkisravintoloitsija: "Kyllähän tämä v****aa"

Lue myös: Nyt se selvisi! Tauskilta tajunnanräjäyttävä selitys jääkylmille keikkaohareilleen!

Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon, mutta mitä ilmeisimmin Tauski ei ole muuttunut. Seiskan toimitukseen tuli näet tänään (27.12.) vihaista vihjettä, jonka mukaan Tauski ei olisi taaskaan suvainnut saapua tapaninpäivän keikalleen. Tällä kertaa oharit olisivat osuneet turkulaiseen Bar Toimistoon.

– Seurueemme oli baarissa hyvissä ajoin ajoin odottamassa keikkaa, jonka oli määrä alkaa kello 21. Odottelimme puoleen yöhön asti, mutta Tauskia ei kuulunut paikalle, Seiskalle äristään.

– Petyimme todella pahasti, koska moni meistä oli saanut itselleen vapaaillan juuri keikkaa varten.

Tauski Peltonen on kuvaillut itseään "iloiseksi kulkijapojaksi." Tapaninpäivänä kulkijapoika ei kuitenkaan löytänyt perille keikkapaikalleen.
Tauski Peltonen on kuvaillut itseään "iloiseksi kulkijapojaksi." Tapaninpäivänä kulkijapoika ei kuitenkaan löytänyt perille keikkapaikalleen.

 

Turun Kaskenkadulla sijaitsevan Bar Toimiston omistaja, ravintoloitsija Erno Markula vahvistaa Seiskalle ohari-tiedon todeksi.

– Tämä tieto pitää ihan täysin paikkansa, hän huokaa langan toisessa päässä.

Harmistuneen kuuloinen Markula kertoo sopineensa tapaninpäivän keikasta henkilökohtaisesti kultakurkku Peltosen kanssa.

– Soitin hänelle keikkapäivänä joskus klo 13 maissa varmistaakseni, että kaikki olisi varmasti ok iltaa varten. Ja silloin kaikki oli täysin ok.

Tätä näkyä ei nähty tapaninpäivänä turkulaisessa Bar Toimistossa.
Tätä näkyä ei nähty tapaninpäivänä turkulaisessa Bar Toimistossa.

 

Muttei sitten jostain syystä ollutkaan ihan ok. Illan pimetessä Markula yritti ottaa uudelleen Tauskiin yhteyttä – tuloksetta.

– Yritin tavoitella Tauskia moneen otteeseen, mutta hän ei vastannut puhelimeen.

– Kun kello oli viittä vaille yhdeksän illalla ja hänen puhelimensa vain tuuttasi, mieleeni alkoi hiipiä ikävä aavistus.

Aavistus osoittautui oikeaksi: Tauski ei saapuisi paikalle. Asia varmistui myöhemmin samana iltana, kun Markulan kollega sai hetkeksi aikaa Tauskin langanpäähän.

– Kollegani kertoi, että Tauski oli herännyt jostain nurkasta. Mies oli kuulemma myös kuulostanut siltä, ettei hän olisi vähään aikaan lähdössä yhtään minnekään.

– Niinpä meidän hommaksi jäi repiä kaikki keikkajulisteet alas.

Tauski Peltonen.

Vahinko oli kuitenkin jo tapahtunut. Bar Toimisto oli täynnä pahasti pettynyttä asiakaskuntaa, joka vaati selitystä törkeille keikkaohareille.

– Asiakkaiden puolesta harmittaa, koska he olivat varta vasten raahautuneet paikalle. Samoin henkilökunnan, sillä he joutuivat selittelemään tilannetta kaikkien muiden hommien ohella, Markula huokaa.

Ravintoloitsija itse ei sen sijaan käräyttänyt käämejään.

– Kaikkihan me nyt Tauno tiedetään, herranjumala. Hänen suhteensa kaikki on aina mahdollista.

Tauski Peltonen.

Eli oharit eivät juuri yllättäneet?

– No ei oikeastaan.

Kyseessä oli kuulemma ensimmäinen kerta, kun kansan syvien rivien tulkitsijana tunnettu herra Peltonen pettää tutun ravintoloitsijan luottamuksen.

– Tauski on esiintynyt meillä neljästi aiemmin, ja niinä kertoina kaikki on mennyt hienosti. Voisi siis sanoa, että Tauno esiintyy meillä 80% varmuudella, Markula hymähtää.

– Mielestäni se on ihan hyvä onnistumisprosentti, kun otetaan huomioon, että kyseessä on kuitenkin Tauski!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!