fbq
Uutiset
06.01.2017 08:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Tauski kertoo nyt, miksi teki ravintoloitsijan raivostuttaneet keikkaoharit.
Nyt se selvisi: Tauskilta tajunnanräjäyttävä selitys jääkylmille keikkaohareille!
Uutiset
06.01.2017 08:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi taannoin iskelmälaulaja Tauno ”Tauski” Peltosen jääkylmistä ohareista. Tauski jätti saapumatta tapaninpäiväksi sovitulle keikalleen Tuusulaan Päämaja-baariin.

Taustaa: Keikalle hinkunut Tauski raivostutti julkkisravintoloitsijan!

- Kaikista paskamaisinta on pitää ravintoloitsija epätietoisuudessa. Jätkällä ei ollut kanttia soittaa ja ilmoittaa, ettei pääsekään tulemaan, Päämajan omistaja Santeri Ahlgren raivosi.

Tauski tuntui painuneen maan alle, mutta nyt useamman päivän radiohiljaisuus on ohi. Seiska tavoitti puhelimitse erittäin pahoillaan olevan iskelmälaulajan.

- Santtu (Ahlgren) tulee saamaan ilmaiskeikan, jos sellainen vain kelpaa. Tai ei edes ilmaiskeikkaa, vaan olen itse valmis maksamaan hänelle vaikka 500 euroa esiintymisestäni, Tauski lupaa.

- Tiedän Santun olevan varmasti vihainen.

Tajunnanräjäyttävä selitys

Mutta miksei Tauski sitten koskaan saapunut keikalle?

Selitys on varsin yksinkertainen: Tauski oli tuolloin kotonaan Turun Hirvensalossa – joskaan ei kuulemma omasta tahdostaan.

- Rakas ex-vaimoni Virpi Kätkä aiheutti sellaisen show’n, että kotiini saapuivat lastensuojeluviranomaiset. He tulivat yhtäkkiä soittamaan ovikelloa ja viipyivät luonani perhana tuntikausia, Tauski väittää.

Tauski vietti tapaninpäivää kotonaan Turun Hirvensalossa lastensuojeluviranomaisten kanssa.

Iskelmälaulaja vihjaa siis ex-vaimonsa osallisuudesta sosiaaliviranomaisten yllätysvisiittiin. Niin tai näin, he Tauskin mukaan joka tapauksessa saapuivat hänen kotiinsa.

- En ole ollut kännissä enkä sammuneena enkä ole oksentanut päälleni. En ole myöskään ulostanut tarpeitani housuihini.

- Kerroin viranomaisille, että näettehän minun olevan täysin selvin päin, Tauski tilittää.

Mitä sitten tapahtui?

- Todettiin vain, että kotimme on kaunis ja siisti, kynttilät palavat pöydällä ja että kaikki on muutoinkin hyvin. Mutta sen sähläämisen takia minulta jäi keikka väliin.

Julkinen anteeksipyyntö

Se ei silti selitä sitä, miksei iskelmälaulaja koskaan viestittänyt Päämaja-baariin olevansa estynyt sovitulle keikalleen.

- Tähän en voi sanoa muuta kuin sen, että mikäli julkinen anteeksipyyntö on mahdollinen, teen sen tässä ja nyt, Tauski kuittaa.

- Joten anteeksi. Hän (Ahlgren) on oikeassa ja minä väärässä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »