Uutiset

Keikalle hinkunut Tauski raivostutti julkkisravintoloitsijan: Kyllähän tämä v*****aa!

27.12.2016 16:44

Tuusulalaisessa paikalliskuppilassa oli tapaninpäivänä tunnelma katossa. Paikalliseen Päämaja-baariin oli määrä saapua esiintymään kansan syvien tuntojen tulkitsija, iskelmälaulaja Tauno ”Tauski” Peltonen.

- Olin mainostanut keikkaa etukäteen liimaamalla mainoksia pitkin pitäjää. Tuntia ennen keikkaa baarini ulkopuolella oli jo pitkä jono, Päämajan omistaja Santeri Ahlgren kertaa Seiskalle.

Mitään keikkaa ei kuitenkaan koskaan tullut. Syystä tai toisesta Tauski ei saapunut paikalle.

- Näin ikävä kyllä pääsi käymään. Paikalle oli saapunut sellaisiakin Tauskin faneja, jotka eivät olleet koskaan ennen käyneet baarissani. He olivat tulleet vain häntä varten, Ahlgren huokaa ja jatkaa:

- Kaiken kaikkiaan ikävä tapaus, mutta on se sitä sille jätkällekin. Tosin Tauski onkin vissiin tottunut vastaaviin temppuihin.

Tauski on tehnyt katoamistemppuja aiemminkin: Tauski paljasti Seiskalle katoamisensa syyn: En ollut humalassa!

 

Missä olet, Tauski? Iskelmälaulaja tehi tapaninpäivänä oharit.

Eniten Ahlgrenia sapettaa se, ettei Tauski ilmoittanut ohareistaan - vaikka aloite tapaninpäivän keikasta oli tullut artistilta itseltään!

- Hän halusi tulla vetämään keikan tapanina, ja minä lupasin, että no senkus vedät.

- Kaikista paskamaisinta on pitää ravintoloitsija epätietoisuudessa. Jätkällä ei ollut kanttia soittaa ja ilmoittaa, ettei pääsekään tulemaan, Ahlgren manaa.

Tauski ei kuulemma vaivautunut edes vastaamaan puhelimeen, tekstiviesteistä puhumattakaan.

- Olen kyllä pettynyt. Olisi nyt edes kertonut, mikä oli peruuntumisen syy!

- Suomessa on ollut laulajarenttuja kautta aikojen. Mutta jopa Irwing ilmoitti olevansa jurrissa ja lupaavansa hoitaa keikan myöhemmin. Sellaiset miehet ovat herrasmiehiä, renttuudestaan huolimatta.

30 pariskuntaa käännytettiin ovelta

Ravintoloitsijan mukaan täysi tupa alkoi pikkuhiljaa tyhjentyä, kun kaikille paikallaolleille alkoi valjeta, ettei odotettu artisti saapuisi paikalle.

- Jouduin käännyttämään ovelta 30 paria, jotka olisivat halunneet nähdä Tauskin. Jokainen voi itse laskea, paljonko menetin ravintolatuloja jo pelkästään heidän takia.

Ahlgren joutui myös luonnollisesti palauttamaan pääsylippurahat asiakkailleen.

- En viitsinyt hinata hintaa ihan pilviin, kun ajattelin, että keikka olisi osaksi lahja asiakkailleni. Juhlapyhän kunniaksi pistin vain vähän kovemman portsarimaksun.

Asiakkaat irvailivat Tauskille!

Tapaninpäivän tunnelmaa Tauskin tunarointi ei onnistunut pilaamaan. Päinvastoin, Ahlgren kehaisee asiakkaiden järjestäneen omat Tapsan tanssit – osittain oharit tehneen iskelmäveijarin kustannuksella.

- Baarissani oli oikeasti hyvä meininki! Täällä lauleskeltiin hupimielessä Tauskin biisejä ja heitettiin hänen kunniakseen hyvää stand upia, Ahlgren naureskelee.

- Kiitokset asiakkaille, että heillä säilyi huumori.

Mutta artistiin meni maku. Raivostunut ravintoloitsija ei enää vaivaudu tavoittelemaan Tauskia.

- En rupea enää soittelemaan perään, kun tilanne meni jo. Sen pojan on nyt oltava polvillaan eikä minun. Ei yksi Tauski mun maailmaa kaada, mutta kyllä tämä vi****aa!

Seiska ei tavoittanut Tauskia kommentoimaan tapausta.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!