fbq
Uutiset
28.09.2020 13:06
Teksti: Anna Tenhu & Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Sofian kotialbumi
Sofia Belórf ja Stefan Therman
Dramaattinen erokohu historiaa! Sofia Belórf ja Stefan Therman juhlivat jälleen lemmekkäästi yhdessä - paljastavat paparazzikuvat!
Uutiset
28.09.2020 13:06
Teksti: Anna Tenhu & Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Sofian kotialbumi

Fitnesskaunotar Sofia Belórfin ja liikemies Stefan Thermanin parisuhteen tila herätti viime viikolla spekulointia, kun Stefan julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa paljon kysymyksiä herättäviä mietelauseita.

Stefu videotarinan tekstit antoivat ymmärtää, että pariskunnan suhde olisi ajautunut kriisiin - ja kenties jopa eroon - vain viikkoja sen jälkeen, kun pariskunta oli kantanut tavaransa uuteen yhteiseen kotiinsa Espoossa.

Stefun yhdessä videotarinan kuvassa luki: "Älä ikinä luota kehenkään. Toistan: älä ikinä luota kehenkään". Toisessa mietelausekuvassa puolestaan seisoi pysäyttävä englanninkielinen teksti "on parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa".

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Katso videolta Stefun ja Sofian kotiesittely!

Seiska tavoitti Sofian perjantaina kommentoimaan asiaa. Sofia ei halunnut puhua parisuhteensa tilasta, mutta kertoi, että hänellä on kaikki hyvin. Lisäksi hän korosti, etteivät Stefanin somepäivitykset aina välttämättä liity parisuhteeseen tai Sofiaan.

- Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue lisää: "Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Nyt puhuu Sofia Belórf kiivaiden erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"

Bilettivät yhdessä

Viikonlopun perusteella Sofian ja Stefanin yhteiselo näyttäisi jatkuvan kuitenkin entiseen malliin.

Seiskan paparazzi bongasi pariskunnan Espoon Tapiolasta Fyllas-baarin pihalta lauantai-iltana kahdeksan jälkeen.

Stefun firman omistamalla pakettiautolla salamyhkäisesti paikalle saapunut seurue vietti Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun siskon syntymäpäiviä.

Lue lisää: Sofia Belórf avautuu kohupariskunnan riidasta: ”En aina voi oikein sietää Stefun bilettämistä!”

 

Sofia Belórf ja Stefan Therman
Sofia Belórf ja Stefan Therman saapuivat Fyllas-baariin iltakahdeksan aikoihin.

Pakettiauto ajoi baarin ovien lähelle ja Stefan marssi etunenässä bariin ja Sofia kipitti korkokengissään perässä ystävänsä kanssa.

Sofia Belórf ja Stefan Therman
Sofialla (kesk.) oli ystävätär juhlissa mukanaan.
Sofia Belórf ja Stefan Therman
Stefu isännöi siskonsa syntymäpäiväjuhlia.

– Stefu toimi juhlien isäntänä. Fyllasissa esiintyi muun muassa Penelope-hitistään tuttu William. Sofia ja Stefu viihtyivät illan sopuisasti yhdessä, eikä erosta ollut tietoakaan, silminnäkijä vinkkaa Seiskalle.

Lue myös: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?! Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

Sofia Belórf ja Stefan Therman

Molemmat julkaisivat viikonloppuna myös videoita Stefun siskon synttärijuhlilta ja Stefu vilahteli Sofian videoissa hyväntuulisena ja lemmekkäissä merkeissä. Kaikki näyttäisi avoliitossa olevan siis hyvin. 

Lue myös: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

Sofia Belórf ja Stefan Therman
Sofian ja Stefun välit vaikuttivat hyvin sopuisilta syntymäpäiväjuhlilla.

Lue myös: Kohukaunotar Sofia Belórf paljastaa urasuunnitelmansa Seiskalle: Bisnes käyntiin ennen lapsia!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »