fbq
Uutiset
01.10.2018 20:21
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Alina Voronkova
Uusi Miss Suomi Alina Voronkova joutui somevihan kohteeksi – haluaa laittaa stopin kiusaamiselle: Vielä tänäkin päivänä aikuiset ihmiset tulevat aukomaan päätään!
Uutiset
01.10.2018 20:21
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova joutui somevihan kohteeksi pian kruunaamisen jälkeen. Somekansa raivostui, kun kruunun vei venäläiset sukujuuret omaava kaunotar. Lahdessa varttuneen Alinan isä on kotoisin Moskovasta ja äiti on inkeriläinen.

- Someviha tuli minulle yllätyksenä. Olen ylpeästi kaksikielinen, Alina toteaa.

LUE LISÄÄ: TUORE MISS SUOMI JOUTUI NETTIKIUSAAJIEN UHRIKSI HETI KRUUNAUKSENSA JÄLKEEN - NÄIN HÄN PUOLUSTAUTUU!

Hän on saanut runsaasti viestiä sosiaalisen median, mutta suurin osa palautteesta on ollut positiivista. Hän haluaa olla roolimalli ja puhua kiusaamista vastaan.

- Kun kohu on syntynyt, pystyn tuomaan asian esille helpommin. Minusta on kummallista, että vielä vuonna 2018 aikuiset ihmiset tulevat aukomaan päätä sukujuuristani. Haluan rohkaista omien kokemuksien kautta muita ja laittaa stopin kiusaamiselle.

VIDEO: Uutta Miss Suomea hehkutetaan Venäjän suurimman tv-kanavan uutislähetyksessä - haastattelupyyntöjä ulkomailta: Minua kiinnostaa olla koko maailman missi!

Lue: Tässä ovat kohua herättäneen Miss Suomen vanhemmat Dmitri ja Svetlana: He ovat todella ylpeitä minusta - katso kuva!

Lue myös: Tuore Miss Suomi Alina Voronkova aikoo juhlia railakkaasti: Uskoin voittooni alusta asti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »