fbq
Uutiset
21.08.2020 09:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Helmi Loukasmäki.
Kun avustajasuhde Dannyyn, 77, paljastui, ystävät käänsivät selkänsä 19-vuotiaalle Helmi Loukasmäelle: ”On tullut yllättäviä kommentteja”
Uutiset
21.08.2020 09:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Tuoreimmasta, torstaina ilmestyneestä Seiskasta löytyy yksi kesän odotetuimpia yhteishaastatteluita. Siinä ääneen pääsevät 77-vuotias musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsanen ja vasta 19-kesäinen Helmi Loukasmäki. Kaksikon välillä on vallinnut koko kesän mittainen ainutlaatuinen avustajasuhde.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Kaikki eivät ole sitä ymmärtäneet. Keväällä ylioppilaaksi kirjoittanut kaunotar kertoo yllättyneensä joistakin ystäviensä reaktioista.

– Joiltakin kavereiltani on tullut yllättäviä kommentteja. Osa on kääntänyt kokonaan selkänsä emmekä ole enää missään tekemisissä, osalta taas on tullut positiivista palautetta ja tsemppiviestejä, Ilmajoelta kotoisin oleva Helmi kertoo.

Lue myös: Missä Erika Vikman?! Kulmakarvat kohosivat Raumalla: Danny piilotteli "huomattavan hyvännäköistä" mysteeriblondia – kuvat Seiskassa!

Katso alta video Helmistä ja Dannysta!

"Hyvän perheen tyttö"

Nuoren vaaleaverikön lähipiiri on kyllä tiennyt koko kesän, missä ja kenen kanssa kuvankaunis pohjanmaalaisblondi piileksii. Danny on esimerkiksi kutsunut Helmin vanhemmat ja veljen käymään Raumalla.

Lue myös: Dannyn, 77, avustaja Helmi, 19, poseeraa pakarat kohti kameraa erittäin kireissä minishortseissa – ”Noh, tykkään näyttää hyvältä ja sopivan seksikkäältä”

– Helmi on hyvän perheen tyttö. Koin tärkeäksi, että hänen vanhempansa pääsivät käymään täällä ja tutustumaan olosuhteisiin. He ovat luottaneet tyttäreensä, Danny sanoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihana kesäilta!💛✨Tää meri kyl rauhottaa mieltä kummasti! #happiness#summer#sunset#sea#finland

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

 

Lue Dannyn ja Helmin ensimmäinen yhteishaastattelu ja katso kaikki kuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »