Uutiset
Katso kuvat!

Christoffer Strandberg vei Janne-rakkaansa anoppilaan syömään: "Olen niin kiitollinen" - katso kuvat!

16.09.2020 20:02

Näyttelijäkomistus Christoffer Strandberg, 31, vei Janne-puolisonsa syömään äitinsä huikeita herkkuruokia Siuntioon.

Christofferin äiti oli valmistanut ruoaksi muun muassa täyteläistä bataattikeittoa, peuraa ja herkkuja omalta kasvimaalta.

Lue myös: Christoffer Strandberg harvinaisessa tv-haastattelussa Janne-puolisonsa kanssa – näin rakkaus roihahti: Laitoin viestiä joskus kahdelta yöllä!

Christoffer julkaisi harvinaisia kuvia rakkaastaan Instagramissa - avainsanana "anoppilassa".

Mamma laittoi meille ruokaa sunnuntaina ja tää tyyppi oli siihen melko tyytyväinen, hän kirjoitti kuvatekstissään viitaten Janneen.

Suomenruotsalainen Christoffer kirjoitti myös olevansa kiitollinen läheisistään.

Tämä f***ing pandemia on kyllä muistuttanut mua kaikesta, mistä pitää olla nöyrästi kiitollinen: perheestä. Olen niin kiitollinen siitä perheestä, joka mulle syntymässä annettiin ja yhtä kiitollinen siitä puolisosta, jonka itse olen valinnut. Ja ystävät, jotka yhtä lailla ovat perhettä.

Katso tästä koko postaus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma laittoi meille ruokaa sunnuntaina ja tää tyyppi oli siihen melko tyytyväinen. 💛 Saatiin alkuruuaksi täyteläinen bataattikeitto ja pääruokana paikallista peuraa ja vaikka mitä herkkuja äidin kasvimaasta. 🥕 Tämä f***ing pandemia on kyllä muistuttanut mua kaikesta, mistä pitää olla nöyrästi kiitollinen: perheestä. Olen niin kiitollinen siitä perheestä, joka mulle syntymässä annettiin ja yhtä kiitollinen siitä puolisosta, jonka itse olen valinnut. Ja ystävät, jotka yhtä lailla ovat perhettä. Ja hei, jos on yhtään inhimillisyyteen taipuva, koko ihmiskunta on tavallaan yhtä isoa perhettä, vaikka on niitä, jotka uskonnon, ihonvärin tai jostain muusta syystä yrittävät meitä jakaa ja lajitella. Fun fact: kun Janne kerran kysyi multa, että mikä on anoppi ruotsiksi huijasin, että se on ”anopp”. Se on oikeasti svärmor, mutta se kuulostaa niin ikävältä. Jag tycker vi ska införa ”anopp” som ord i Svenska Akademins ordlista! 📝👍 #anoppilassa

A post shared by CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) on

Lue myös: Masked Singer Suomi -sarjalle toinen kausi tänä vuonna! Christoffer Strandberg liittyy vakioveikkaajien paneeliin – hahmot esitellään syyskuussa!

Christoffer on kiireinen mies ja monessa mukana. Miehen edesottamuksia voi seurata myös uudella Masked Singer Suomi -kaudella.

Christoffer voitti myös supersuositun Tanssii tähtien kanssa -kilpailun viime syksynä. Katso tästä fiilikset tuoreeltaan!

Tässä otteita Christofferin Instagram-tililtä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään leikki alkaa! 🎭 Näitä kyseisiä hahmoja on turha lähteä arvuuttelemaan, mutta klo 20.00 teille esittäytyy @maskedsingersuomi 2 kauden kaikki 12 uutta hahmoa. 🤩 VIHDOIN saa puhua heistä ja te voitte lähteä spekuloimaan saman tien. En oikeasti malta odottaa, että saan kuulla teidän villejä teorioita. Jos katsotte illan esittelyjaksoa (ja tehän katsotte senkin uteliaat pikku murmelit) laittakaa tähän kommenttina teidän arvauksia. 🧐 17.10 @mtvputous Allstars kauden jälkeen lähtee sitten Maskedin varsinaiset lauluesitykset pyörimään ja pääsette nauttimaan/kauhistelemaan meidän panelistien juttuja. 😄 Ikävä teitä @mariaveitola @jannekataja ja @jenni.kokander 😭❤️ #letthegamesbegin #maskedsinger #maskedsingersuomi #poistamaski

A post shared by CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#helsinkipride 🌈 Kuten näette en ole Helsingissä, eikä mun takana ole suurta kulkuetta. Jaloissa seisoo kyllä vanha terrier, mutta hän on arvokonservatiivi, eikä halua näyttäytyä näissä piireissä. 🐶 Vitsi! Tarvitaanko Prideä? No totta mooses. Suomen suurin häpeäpilkku hbtiq+ kysymyksissä on ummehtunut translaki. Siihen tarvitaan muutos ASAP! 👊 Mutta maailman mittakaavassa Suomen sateenkaaren alla on hyvä olla. Mun sydän hyppää onnesta aina kun kuulen äidin tai isän sanovan lapselleen, että ”sitten jos ja kun sinä tapaat tyttö tai poikaystävän tai jonkun, josta tykkäät...” Se on pieni lause, joka kertoo kaiken vanhemman asenteesta ihmisiin ja rakkauteen. Sellaisessa perheessä on hyvä kasvaa, missä ei oleteta, vihjailla tai pakoteta normiin. Vietetään siis turvallista #helsinkiprideviikko :a ympäri Suomea, tuetaan toisiamme etänä ja luodaan uusia normeja, jotka antavat tilaa elää ja oikeutta olla me. 💜 Ps. Siuntiolainen taivas on yhtä fab kuin helsinkiläinen drag queen. 💁🏼‍♀️ #fact #loveislove @helsinkipride

A post shared by CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) on

Lue myös: Tyylitietoinen Putous-tähti! Christoffer Strandberg ulkoilutti kahta isoa merkkilaukkua – kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!