fbq
Telkkari
28.08.2020 22:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy
masked singer suomi
Masked Singer Suomi -sarjalle toinen kausi tänä vuonna! Christoffer Strandberg liittyy vakioveikkaajien paneeliin – hahmot esitellään syyskuussa! 
Telkkari
28.08.2020 22:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV Oy

Alkuvuodesta suomalaisten mieliä askarruttanut Masked Singer Suomi -ohjelma jatkuu syksyllä uusilla laulajilla. Maskien piilosta äänihuuliaan avaavia julkisuuden henkilöitä arvuuttelemaan palaavat juontaja Ilkka "Ile" Uusivuori ja tutut panelistit viime vuodelta. Janne Katajan, Maria Veitolan ja Jenni Kokanderin arvaajapaneeliin tulee miesvahvistukseksi näyttelijä Christoffer Strandberg

Kaikki 12 uutta maskipäistä laulajaa julkistetaan lauantaina 12. syyskuuta, kun ohjelman lähtölaskenta alkaa. Alkuvuodesta 2020 käydyn ensimmäisen kauden voitti Leijonaksi pukeutunut koomikko Sami Hedberg

Masked Singer 

Ohjelmassa pyritään arvaamaan lauluäänen perusteella, kuka suomalaisten tuntema henkilö on minkäkin maskin takana. Masked Singer Suomi -sarjaan osallistuu tusinan verran julkisuuden henkilöitä, jotka pitävät pienimuotoisen lavaesiintymisen studioyleisölle, panelisteille ja katsojille. 

Lue myös: Masked Singer Suomen karonkka oli suunniteltu poikkeukselliseen ajankohtaan - kisan voittanut Sami Hedberg paljastaa, miten karuissa olosuhteissa ohjelmaa tehtiin! 

Kaikki heistä ovat naamioituneet kauttaaltaan hullunkurisiin naamiaisasuihin. Pukeutumisen ansiosta heitä on mahdoton tunnistaa ulkomuodosta. Hahmot antavat aina jaksojen yhteydessä pieniä vinkkejä itsestään. Vinkkien, lauluäänen ja kappalevalintojen perusteella panelistit ja katsojat yrittävät arvata, kuka maskin takaa löytyy. 

- Toisella kaudella salailun määrä vain kasvaa! Esittelyjaksossa otetaan jo hieman näkökulmaa siihen, mitä tuleman pitää: tutustutaan uusiin hahmoihin ja annetaan ihmisille mahdollisuus alkaa arvuuttelemaan jo nyt sitä, mitä myöhemmin syksyllä on tulossa, juontaja  Ile Uusivuori kertoo.

sami hedberg leijon
Sami Hedberg viime kauden voittajana Leijona-hahmona.

Lue myös: Masked Singer Suomi -voittaja valitaan tänään – kevään tv-ilmiö huipentuu vauhdikkaaseen finaaliin! 

masked singer suomi
Ensimmäisen kauden vakiokasvot Janne Kataja, Maria Veitola, Ile Uusivuori ja Jenni Kokander.

Uusi panelisti

Janne Katajan, Maria Veitolan ja Putous-kollegansa Jenni Kokanderin panelisti kolmikkoon liittyvä Christoffer oli haltioitunut ensimmäisestä kaudesta täysin. Hän kertoo katsoneensa ensimmäisen kauden ja pitäneen sen älyttömyydestä suuresti. 

- Pyrin panelistina ajattelemaan aina laatikon ulkopuolelta ja haastamaan omaa ja muiden ajattelua. Näyttelijänä teen paljon työtä äänen kanssa ja aionkin luottaa korviini ja kuunnella, kuka maskin takana voisi olla, Christoffer sanoo.

Masked Singer Suomen lähtölaskenta MTV3-kanavalla lauantaina 12.9. klo 20 alkaen.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »