fbq
Telkkari
19.03.2020 23:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Janne ja Christoffer Strandberg
Christoffer Strandberg harvinaisessa tv-haastattelussa Janne-puolisonsa kanssa – näin rakkaus roihahti: Laitoin viestiä joskus kahdelta yöllä!
Telkkari
19.03.2020 23:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Näyttelijä Christoffer Strandberg ja hänen puolisonsa Janne Strandberg eivät ole antaneet yhteishaastatteluja juuri lainkaan. He antoivat ensimmäisen tv-haastattelunsa suorassa Vappu ja Marja Livessä.

Juontajat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka halusivat tietää, miten kaksikko tapasi toisensa.

- Laitoit minulle viestin Facebookissa viestin, mutta olin silloin varattu. Puolen vuoden päästä en ollut, ja sitten minä laitoin viestin, Christoffer sanoi ja katsoi Jannea.

- En ole usein tehnyt aloitetta näissä asioissa, mutta nyt tein. Joskus, kun tapaa ihmisen, huomaa olevansa samalla aaltopituudella, näyttelijä jatkoi.

Pari tapasi toisensa kunnolla kahdeksan vuotta sitten vappuna.

- Olemme vappuheiloja. Ei ollut tyypillinen vappu. Laitoin viestiä joskus kahdelta yöllä, kun olin kavereideni kanssa yökerhossa. Sitten Janne tuli sinne ja menimme jatkoille. Puhuimme koko yön todella isoista asioista, kuten kuolemasta, Christoffer muisteli.

- Toisella se oli ehkä edessä, minulla se oli takana, sellaisia elämän kriisejä perheenjäsenen kuolemaan liittyen, Janne sanoi.

Christofferin mielestä heidän ensikohtaamisensa oli kaikin puolin erityinen.

- Minulle oli valtavan hienoa, että minulle tuntematon ihminen avautui. Kun ihminen puhuu herkistä asioista ja paljastaa itsestään paljon.. Se tuntui suurelta kohtaamiselta. Opimme tuntemaan toisiamme todella nopeasti niillä jatkoilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »