Katso videot!

Cheyenne Järvisen pikavippihelvetti - 18 000 euroa lainaa lähes 10 firmaan: Nyt säästän joka kuukausi 500-1000 euroa!

Uutiset | 29.01.2018 15:20

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen avautui viime keväänä pikavippihelvetistään. Pahimmillaan Cheyennellä oli velkaa 18 000 euroa, mutta nyt tilanne on parempi. 

- Tämä oli minulle todella häpeällistä, siinä tilanteessa ei voi muuta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja nousta takaisin jaloilleen. Tämä ei ollut helppoa, on ollut raskasta, ja olen itkenyt silmät päästäni, mutta nyt olen selvinnyt. Parhaimmillaan maksoin 1 000 euroa velkaa kuukaudessa.

Cheyenne oli velkaa ainakin yhdeksään eri lainoja tarjoavaan yritykseen. 

Lue lisää: Kohukaunotar Cheyenne paljastaa: Elän pikavipeillä - varakas mies kelpaisi!

”Näin otin itseäni niskasta kiinni” 

Vuosi sitten Cheyenne aloitti työt kaupan kassalla.

- Tein 40-50 tuntia töitä viikossa. Kaiken lisäksi tein töitä myös sosiaalisen median parissa. EN väitä, että sieltä olisi tullut järkyttäviä summia, mutta tuossa vaiheessa kaikki on kotiinpäin. Kaikki tuloni käytin lainojen lyhentämiseen. 

Viime syksynä Cheyenne aloitti opinnot, jonka siivellä hän nosti opintolainaa.

- Mielestäni on ehdottomasti järkevämpää nostaa opintolainaa ja maksaa sillä velkoja pois, koska pikavipiessä voi olla ihan älyttömät korot. 

Esimerkkinä Cheyenne kertoo maksaneensa yhdelle yritykselle 102 euroa kuussa. Erittelyssä paljastui, että summasta 70 euroa oli pelkästään korkoa ja käsittelymaksuja.

Lue lisää: Cheyenne avautui rehellisesti järkyttävästä pikavippikierteestään: Olin aivan rikki!

Säästöön 500 €/kk

Tammikuussa Cheyenne nosti uuden erän opintolainaa, jolla hän maksoi useita muita pikavippejään pois. 

- Tällä hetkellä säästän kuussa 500 euroa, ja mulla on varaa tällä hetkellä laittaa säästöön 500–1 000 euroa kuukaudessa, jonka teen sen vuoksi, että saan myöhemmin opintolainani maksettua. 

- Viime keväänä lainaa oli 18 000, ja nyt sitä on noin 4 000, josta sitten noin 6 000 on sitä opintolainaa. Ekaa kertaa mulla ei ole luotot tapissa ja voin elää. Suurimman osan rahoista laitan kuitenkin säästöön, koska haluan tulevaisuudessa tehdä fiksumpia ja isompia investointeja, kohukaunotar toteaa. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!