Cheyenne Järvisen Dubain-matka sai heti ikävän käänteen – suomalaiskaunotar ei ollut uskoa silmiään astuttuaan lentokoneesta: ”Ajattelin, ettei voi olla totta!”

Uutiset | 26.02.2018 18:39

Rikosilmoituksen teko rumasta mustamaalaamisesta, raju välikohtaus yökerhossa, mädäntyneet rinnat, pikavippihelvetti, poliisit nappasivat näpistyksestä…

Cheyenne Järvisen viimeiset kuukaudet ovat olleet harvinaisen tapahtumantäyteiset. Kohukaunottaren kruunu on ja pysyy siis Cheyennen tummilla kutreilla - ja kummalliset käänteet sen kuin jatkuvat.

Lue myös: Cheyenne Järvisen silikonileikkaus johti katastrofiin: Rinnat mädäntyivät!

Lue myös: Cheyenne Järvisen pikavippihelvetti: 18 000 euroa lainaa lähes 10 firmaan!

Lue myös: Poliisi nappasi Cheyenne Järvisen - jäi kiinni näpistyksestä Prismassa!

Cheyenne Järvinen Dubaissa.

Tällä kertaa kurvikas helsinkiläisleidi on matkustanut Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurimpaan kaupunkiin Dubaihin. Mukavaksi matkaksi tarkoitettu tyttöjen reissu sai kuitenkin välittömästi sokkikäänteen:

– Tulin tänne tapaamaan ystävääni Taru Kalenovia, mutta hän feidasi minut heti, tyrmistynyt Cheyenne tilittää Seiskalle.

Kalenov on Miss Helsinki- kilpailuista tuttu kaunotar, joka ainakin Instagram-tilinsä mukaan asustaa nykyään Dubaissa ja työskentelee personal trainerina. Hän myös viihtyy usein näyttävissä ja kurvejaan korostavissa kuvauksissa.

 

Sunset ? @nikkibeachdubai

Henkilön Taru Kalenov (@tarukalenov) jakama julkaisu

 

DUBAI GANG ?? @dubaigang @dubaigang @dubaigang

Henkilön Taru Kalenov (@tarukalenov) jakama julkaisu

– Saavuin tänne eilen aamuyöstä. Perillä huomasin Tarun lähettäneen lennon aikana viestin, jossa hän kirjoittaa reissuni osuneen tyyliin maailman paskimpaan ajankohtaan, koska heillä onkin muutto meneillään, Cheyenne avautuu.

– Hän antoi myös aika suoraan ymmärtää, ettemme ehtisi nähdä ollenkaan. Ne viestit nähtyäni ajattelin, ettei voi olla totta!

Tyrmistynyt Cheyenne sanoo ihmettelevänsä suuresti Tarun ja tämän miesystävän muuton ajankohtaa.

– Olimme sopineet jo kuukausi sitten tapaavamme täällä nyt. Ja sitten onkin yhtäkkiä joku muutto.

Cheyenne Järvinen Dubaissa.

– Tiedän kyllä, että Tarulla on paljon töitä, mutta olisihan tällaisesta kiva tietää etukäteen. En ole viitsinyt edes vastata hänelle, kun olen niin vihainen!

Onnekseen Cheyennen ei tarvitse olla sentään koko reissua yksin.

– Poikaystäväni ystävä työskentelee lentoemäntänä, ja hän saapuu tänne huomenna. Olemme sopineet, että hengailemme hänen kanssaan loppureissuni.

Cheyenne Järvinen Dubaissa.

Minkälaiset välit teillä on Tarun kanssa?

– Noh, meillä on ollut omat vuoristoratamme, mutta olemme aina saaneet sovittua kaikesta. Uskoakseni olemme kyllä ystäviä…

– Olen vain aika kova stressaamaan, varsinkin matkustamista. Siksi ei ole ollut niin kauhean hauskaa olla täällä vain yksin, Cheyenne huokaa.

Seiska tavoitti myös Tarun, joka ei kuitenkaan ollut millään tavalla halukas kommentoimaan tapausta.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Cheyenne Järvinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!