Uutiset

Cheyenne Järvisen silikonileikkaus johti katastrofiin: Rinnat mädäntyivät!

07.12.2017 06:58

Kohukaunotar Cheyenne Järvisen, 23, hälytyskellot alkoivat kilkattaa kolmisen viikkoa sitten, kun hän huomasi rintaliiveissään kirjaimellisesti jotain mätää.

– Rintani olivat tosi kipeät. Yhtäkkiä ne alkoivat vuotaa jotain ihan omituista mähmää, Cheyenne huokaa Seiskalle.

Laastareistakaan ei ollut apua, sillä pian rinnat alkoivat näyttää entistä pahemmilta. Niinpä Cheyenne paineli lähimpään terveyskeskukseen ja joutui popsimaan antibioottikuurin.

Jo teini-ikäisestä asti muhkeasta rintavarustuksesta kärsineelle Cheyennelle tehtiin vuosi sitten elokuussa rintojen pienennys- ja kohotusleikkaus. Povi pieneni, mutta lopputulos oli kaunottaren mielestä epäsymmetrinen.

Korjausleikkaus tehtiin vasta tänä syksynä, ja samalla rintoihin laitettiin implantit. Puistattava mätätulva oli korjausleikkauksen inha jälkioire.

– Tapasin hiljattain korjausleikkauksen tehneen kirurgin. Hän kertoi, että kehossani oli tapahtunut niin sanottu hylkimisreaktio, Cheyenne selostaa.

– Tikkien olisi pitänyt sulaa rintojeni sisälle, mutta ne alkoivatkin työntyä ulos leikkaushaavoista. Samalla haavat repeytyivät ja tulehtuivat pahasti.

Lue lisää ja katso hurjat kuvat Cheyennen rinnoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!