Hyppää pääsisältöön
Cheyenne Järvisen rintaleikkauksella järkyttävät seuraukset.

Cheyenne Järvisen silikonileikkaus johti katastrofiin: Rinnat mädäntyivät!

Kohukaunotar Cheyenne Järvisen, 23, hälytyskellot alkoivat kilkattaa kolmisen viikkoa sitten, kun hän huomasi rintaliiveissään kirjaimellisesti jotain mätää.

– Rintani olivat tosi kipeät. Yhtäkkiä ne alkoivat vuotaa jotain ihan omituista mähmää, Cheyenne huokaa Seiskalle.

Lue myös: Cheyenne Järvinen esitteli uudet rintansa: julkaisi todella heruttavan kuvan – katso!

Laastareistakaan ei ollut apua, sillä pian rinnat alkoivat näyttää entistä pahemmilta. Niinpä Cheyenne paineli lähimpään terveyskeskukseen ja joutui popsimaan antibioottikuurin.

Jo teini-ikäisestä asti muhkeasta rintavarustuksesta kärsineelle Cheyennelle tehtiin vuosi sitten elokuussa rintojen pienennys- ja kohotusleikkaus. Povi pieneni, mutta lopputulos oli kaunottaren mielestä epäsymmetrinen.

Lue myös: Cheyenne Järvisellä Seiskan bileiden rajuin juhla-look: toinen nänni kokonaan esillä - kuvat!

Korjausleikkaus tehtiin vasta tänä syksynä, ja samalla rintoihin laitettiin implantit. Puistattava mätätulva oli korjausleikkauksen inha jälkioire.

– Tapasin hiljattain korjausleikkauksen tehneen kirurgin. Hän kertoi, että kehossani oli tapahtunut niin sanottu hylkimisreaktio, Cheyenne selostaa.

Lue myös: Cheyenne Järvisen alapäässä epäilyttävä patti - suora vaikutus seksielämään: Häpyaluetta ei voi kohdella rajusti!

– Tikkien olisi pitänyt sulaa rintojeni sisälle, mutta ne alkoivatkin työntyä ulos leikkaushaavoista. Samalla haavat repeytyivät ja tulehtuivat pahasti.

Lue lisää ja katso hurjat kuvat Cheyennen rinnoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!