Brother Christmas -skandaalissa ryvettynyt Ari Koponen perusti uuden firman – tekee postimyyntiä ja verkkokauppaa!

Uutiset | 06.08.2018 08:37

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että kohuhyväntekijä Ari Koposen, 36, Brother Christmas -yhdistyksen toiminta on vaikeutunut entisestään, sillä sen rahankeräyslupa päättyi heinäkuun lopulla. Ilman rahankeräyslupaa vastikkeettomien lahjoitusten hankkiminen yleisöön vetoamalla on laitonta.

Koponen joutui vuoden alussa keskelle melkoista skandaalia, kun Helsingin Sanomat julkaisi jutun, jossa hänen rahankeräystoimintaansa väitettiin liittyvän väärinkäytöksiä ja epäselvyyksiä.

Lue lisää: Kohussa ryvettyneen Brother Christmasin rahankeräyslupa päättyi – jatkaa silti hyväntekeväisyystoimintaansa!

Jos Koposen hyväntekeväisyystyöt loppuvat, hän saattaa jatkaa uraansa yrittäjänä. Hän nimittäin perusti Tukkukauppias Koponen -yrityksen heinäkuussa. Yhtiön toimiala on postimyynti ja verkkokauppa.

Itse yritys ei varsinaisesti ole uusi, vaan Koponen perusti sen jo vuonna 2008 toiminimellä MycupofT, joka toimi 2008–2010. Sen jälkeen yritys jäi tauolle, ja Koponen jatkoi sitä vuosina 2015-2017 nimellä Ari Koponen Events.

Lue myös: Miksi leveilit seksitarinoilla Janni Hussista? Kävitkö maksullisissa naisissa? Brother Christmas vastaa nyt kohukysymyksiin, joita muut eivät kysyneet - katso video!

Jos Koponen ei saa rahankeräysluvalleen jatkoa, hän voi käyttää verkkokauppaa myös hyväntekeväisyysvarojen keräämiseen. Rahankeräyslupa tarvitaan nimittäin vain vastikkeettomaan rahankeräykseen. Jos Koponen päättäisi myydä vaikka kuvia itsestään, hän voi käyttää rahat parhaaksi katsomallaan tavalla.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!