fbqBig Brother vastasi fanien kiusalliseen kysymykseen Eeva-Leenan hygieniasta: "Miksi ette käske käymään suihkussa? | Seiska
eeva-leena

Big Brother vastasi fanien kiusalliseen kysymykseen Eeva-Leenan hygieniasta: "Miksi ette käske käymään suihkussa?

Uutiset | 19.09.2019 15:01

Big Brother Suomi -fanien keskuudessa on ensimmäisestä viikosta lähtien keskusteltu turkulaisen Eeva-Leenan hygieniasta. Keskiviikkona 4.9 nainen nimittäin kertoi, ettei hän ole käynyt suihkussa viimeksi kuin edellisviikon perjantaina. 

- Käyn ulkomaailmassakin suihkussa noin kaksi kertaa viikossa, Eeva-Leena jatkoi. 

Sittemmin Eeva-Leena löi hynttyyt yhteen Jukan kanssa, ja pari onkin harrastanut seksiä lähes joka ilta. Senkään jälkeen Eeva-Leena ei ole mennyt peseytymään vaan siistinyt itsensä paperilla peiton alla. 

Lue myös: Mitä ihmettä, katkeaako Big Brotherin viihdyttävä perinne: ”Uusien asukkaiden taloon tuomista kesken kauden ei ole suunnitteilla”

bb-ee-leena

Big Brotherin verkkosivuilla julkaistiin eilen tiistaina artikkeli, jossa Isoveli vastaa fanien lähettämiin kysymyksiin. Yksi niistä koskee Eeva-Leenaa. 

Miksi ette käske Eeva-Leenaa käymään suihkussa?

- Asukkaat hoitavat itse henkilökohtaisen hygieniansa. Big Brother ei komenna yksittäistä asukasta suihkuun, ellei olisi todella pakko. Asukkaat hoitavat mahdolliset ongelmatilanteet itse.

BIG BROTHER

Kutemista kaikkien edessä! 

TAUSTAA: Eeva-Leena ja Jukka tekivät sen taas: muhinoivat häpeilemättä kaikkien edessä – peitto heilui epäilyttävästi! Kuvat!

Jukan ja Eeva-Leenan kutusessiot ovat saavuttaneet jo sellaiset mittakaavat, että he eivät enää välitä ympärillä olevista asukkaista. 

Tänä aamuna kaksikko alkoi kiehnätä peiton alla muiden keskustelun jatkuessa taustalla. Jukka hieroi Eeva-Leenaa peiton alla, ja välillä hän antoi tälle helliä suudelmia. Peitto alkoi liikkua sen verran epäilyttävästi, että on hyvin todennäköistä, ettei Jukan käsi pysynyt Eeva-Leenan vatsalla.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto ja nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!