fbqMitä ihmettä, katkeaako Big Brotherin viihdyttävä perinne: ”Uusien asukkaiden taloon tuomista kesken kauden ei ole suunnitteilla” | Seiska
Telkkari
18.09.2019 21:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
big brother
Mitä ihmettä, katkeaako Big Brotherin viihdyttävä perinne: ”Uusien asukkaiden taloon tuomista kesken kauden ei ole suunnitteilla”
Telkkari
18.09.2019 21:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Big Brother on vastannut verkkosivuillaan fanien lähettämiin kysymyksiin. Lista on pitkä ja mielenkiintoinen, mutta erityisesti yksi kysymys kielii siitä, että yhdestä perinteestä on luovuttu. 

Tuleeko uusia asukkaita?

- Uusien asukkaiden taloon tuomista kesken kauden ei ole suunnitteilla. Tietysti tilanteessa, jossa asukkaat syystä tai toisesta joutuisivat poistumaan nopeammassa tahdissa kuin on suunniteltu, voidaan taloon ottaa myös uusia asukkaita. 
Aikaisempien tuotantokausien aikana on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että taloon on kauden edetessä saatu uusia asukkaita. Big Brother kuitenkin muistuttaa, että sillä oikeus muuttaa kaikkia sääntöjä. 

Reilun kahden viikon aikana onkin tullut erittäin selväksi, että Big Brother Suomi 2019 -kilpailun vahvin sääntö on nimenomaan se, että Isoveli voi mielivaltaisesti ja milloin tahansa muuttaa jokaista jo ennalta määräämäänsä sääntöä.  
Big Brother -taloon on aikaisempina kausina saatu uusia asukkaita myös muista maista.

Lue lisää: Eeva-Leena ja Jukka tekivät sen taas: muhinoivat häpeilemättä kaikkien edessä – peitto heilui epäilyttävästi! Kuvat!

Tuleeko asukasvaihto toisen maan BB-tuotannon kanssa?

 - Emme ole tehneet tästä vielä päätöstä. Asukasvaihto on mahdollinen, mutta ei ehdoton.

KATSO MYÖS BB-VALVOMON KOLMAS JAKSO - ÄÄNESSÄ VIHDOINKIN NIKO SAARINEN!