fbq
Uutiset
17.09.2020 15:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Bb-Sini
Big Brother maksoi Sinille kovan hinnan: siirrettiin sivuun asianajotoimistosta – aviomies hakee avioeroa!
Uutiset
17.09.2020 15:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brotherista kohun saattelemana poistunut asianajaja ja varatuomari Sini on joutunut jättämään työnsä Liljeqvist-asianajotoimistossa – ainakin toistaiseksi.

Yritys kertoi asiasta hetki sitten.

- Toimistomme on päätynyt julkisuuteen työntekijämme tositv-sarjaan osallistumisen vuoksi. Tilanne on toimistomme kannalta ikävä. Asianajotoimisto Liljeqvistin toiminta jatkuu kuitenkin täysin normaalisti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua jatkossakin. Asianajajamme Sini Liljeqvist on toistaiseksi sivussa tehtävistään, eikä osallistu toimiston työn arkeen. Sini tai toimistomme edustajat eivät kommentoi asiaa tämän enempää. Pyydämme työrauhaa kaikille osapuolille ja erityisesti toivomme median kunnioittavan läheistemme ja työntekijöidemme yksityisyyttä, tiedotteessa kerrottiin.

Lue myös: BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Uraansa liittyvien ikävien muutosten lisäksi hänen henkilökohtainen elämänsä koki tosi-tv-sarjan myötä kovan kolauksen. Sinin aviomies nimittäin laittoi avioeron vireille, kun Sini oli vielä BB-talossa. Sini poistui talosta maanantaina iltapäivällä.

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »