Stefan Richter

Avoliitto päättyi yhtäkkiä - julkkiskokki Stefan Richter teki yllättävän ratkaisun eron jälkeen: ”Ostin Riikalle ja Ilmarille paritalon!”

12.05.2019 06:06

Kuten Seiska torstaina uutisoi, julkkiskokki Stefan Richter, 46, ja hänen avovaimonsa Riikka Vikman, 30, ovat eronneet.

Pariskunta päätyi eroon helmikuussa neljä vuotta kestäneen suhteen jälkeen.

Lue lisää: Sokkiero! Julkkiskokki Stefan Richterin avoliitto päättyi – ”Minua harmittaa poikamme puolesta!”

Stefanilla ja Riikalla on yksi yhteinen lapsi, lokakuussa kolme vuotta täyttävä Ilmari, lempinimeltään Illi.

– Tietysti minua harmittaa Ilmarin puolesta. Mutta en voi sanoa olevani pettynyt tai surullinen. Ei tämä ole ensimmäinen eroni, Stefan sanoo Seiskalle.

"Ei kolmansia osapuolia"

Julkkiskokin mukaan yhtäkkiseen eroon ei liity dramatiikkaa. Pariskunta oli kipuillut suhteessaan jo pidemmän aikaa ja ero oli Stefanin mukaan luonnollinen ratkaisu.

– Meille ei tapahtunut mitään tyhmää. Ei ole kolmansia osapuolia.

Seiska elokuussa: Julkkiskokki Stefan Richter ja 16 vuotta nuorempi Riikka-rakas: lemmenloma Mallorcalla – kiihkeät kuvat!

Stefan Richter ja Riikka Vikman
Stefan Richter ja Riikka Vikman

Stefan sanoo, että Riikka muutti helmikuussa pois heidän Suonenjoen-tiluksiltaan. Perhe asui Stefanin äidiltä perinnöksi jääneellä järvenrantamökillä keskellä metsää.

– Ostin Riikalle paritalon Suonenjoen keskustasta. Hän asuu siellä Illin kanssa ja pyörittää perustamaamme hyvinvointikeskusta, Stefan perustelee poikkeuksellista ratkaisuaan.

Lue myös: Huippukokki Stefan Richter ja Riikka-rakas perustivat hyvinvointikeskuksen Suonenjoelle: Ei tällä bisneksellä miljonääriksi tulla!

Stefan on viime viikkoina viettänyt enemmän aikaa Teiskon-mökillään Tampereella.

– Meillä on kaikki hyvin Riikan ja Illin kanssa. Illi saa viettää aikaa isänsä kanssa yhtä paljon kuin äitinsäkin. Eikä meillä ole mitään tarkkoja vuoroviikkoja, vaan huolehdimme pojastamme töidemme ja omien menojemme mukaan.

Lue myös: Julkkiskokki Stefan Richter avautuu suhteestaan 16 vuotta nuorempaan blondiin: Riikka haukkuu sokeaksi apinaksi!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!